Kismamakènt nagy dilemmában vagyok, mivel mèg nem tudjuk hogy kisfiút vagy kislányt hordok-e a szívem alatt, így a névválasztás sem egyszerű.. a vezetéknevünk a " Mozsolics " árasszatok el ritka szép magyar fiú nevekkel? ❤️
Kedves Manci! Ha már a nagy nyilvánossággal akarod megszavaztatni gyermeked nevét, érdemes néhány preferenciát megadni. Hosszabb, rövidebb nevet szeretnél-e, dallamosat, vagy pergőset, ritkát, vagy gyakorit stb. Emellett az apuka elvárásai se mellékesek gondolom.
A vezetéknévhez passzol mondjuk az Enikő, a Marcell, a Barnabás, a Hedvig, a Janka, a Lilla, a Péter...és még kb. 1000 név.
A Csaba, Csongor, Sándor, Zsanett, Sára, Csenge viszont kiesett.
Pedig igaza van a 4esnek, így kB a 9 oldalnyi MTA által engedélyezett férfi nevet ide lehetne másolni.
Tényleg jó kérdés, hogy milyen nevekben gondolkodnak, mert én írhatom a Mátyást, ha nekik a Noé, Medox típusú extrább nevek tetszenek. 🙃
Köszönöm a sok sok választ, valóban igazatok van semmi támpontot nem adtam meg 😊
Az az igazság hogy apukának én folyamatosan próbálgatom mondani a neveket , de egyik se tetszik neki, ezért gondoltam hátha itt rabukkanok vmi újra valami másra. 😊
Valami olyan fiú névre gondolod első sorban ami nem tucat van a játszótéren és mégis különleges. A friss újonnan anyakönyvezett nevektől néha a falra tudnék mászni.😊 Van már egy kislányom aki most 6 èves , mi ő neki is hagyományosabb nevét választottunk (Mozsolics Róza Margit ) azért nem kértem kislány nevet mert azt ráhagytuk a nagytesóra akinek a Zsófi Zoè-ra esett a választása, és az szerintünk is szép 😊 szóval bocsi ha hosszúra sikeredett de az eddigi válaszok is hasznosak voltak még egyszer köszönjük 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!