Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után ez normális?

Szülés után ez normális?

Figyelt kérdés

Megjott az első menszim. 6 hét után.

Felraktam egy tampont és folyamat vosszacsuszik.

Tudjátok mintha kiakarna esni belőlem.

Ti jártatok így? Mi a teendo?

2021. nov. 6. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Értem. Csak hát ez hosszútávon mégsem maradhat így :(
2021. nov. 7. 09:34
 12/13 A kérdező kommentje:

Örülök hogy így elbeszelgettek a kérdésem alatt...

Arra van a privát üzenet.

2021. nov. 7. 09:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt némi méhsüllyedésem, volt hogy egészen lent volt a méhszájam.. Nekem az első egy év után volt jó a tampon, valahogy addigra sikerült kicsit normalizálódnia.

Megjegyzem, a szexszel nem volt gondunk, de a tampon mégis folyton ki akart esni. Tehát a kettő között nincs kapcsolat.

Második szülésem császár volt, nem volt megterhelve odalent semmi, így korábban újra tudtam tampont használni.

Tehát ne aggódj, ha nincs kóros süllyedésed, akkor szerintem idővel te is rendben leszel ezzel a kérdéssel.

(Nem kell egyből műtétre gondolni.. A nőgyógyászom az első szülés utáni süllyedésemre is azt mondta, hogy ne aggódjak, nem fog hátráltatni a második szülésben. Ha zavaró, akkor intim tornával helyre hozható.)

2021. nov. 7. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!