Szülés után ez normális?
Figyelt kérdés
Megjott az első menszim. 6 hét után.
Felraktam egy tampont és folyamat vosszacsuszik.
Tudjátok mintha kiakarna esni belőlem.
Ti jártatok így? Mi a teendo?
2021. nov. 6. 20:10
1/13 anonim válasza:
Első pár vérzésnél használj inkább betétet.
2/13 A kérdező kommentje:
Meg a dokim is azt mondta hogy mehet a Tampon.
2021. nov. 6. 20:40
3/13 anonim válasza:
Valószínű lecsúszott a huvelyed, műtéttel lehet rendbe hozni
4/13 anonim válasza:
Betétet használj inkább, nekem hónapokig tartott, mire rendeződött belül is.
5/13 A kérdező kommentje:
3as akkor szexnel is bajok lennének
2021. nov. 6. 20:51
6/13 anonim válasza:
Én is inkább betétet javasolnék a kezdeti pár hónapra. Ki lehet bírni. Én sem szeretem de az egészség csak fontosabb.
7/13 anonim válasza:
Valószínüleg renyhébbek a hüvelyizmok. Ez nem azt jelenti,hogy kitágiltál,csak nem olyan erősek,hogy megtartsák a tampont. Valószínüleg pár hónap után rendeződik.
8/13 babyboom567 válasza:
Méhsüllyedés is lehet,nekem már extrém durva(a méhnyak teljesen kint van kb 2-3 centire a hüvelyből), csak műtéttel lehet rendbe hozni,mégsem okoz szex közben semmi problémát.
9/13 anonim válasza:
Kedves utolsó,és ezt nem kéne azonnal műteni????
10/13 babyboom567 válasza:
Azt mondták, ha nem okoz vizelési vagy székelési gondot akkor nem muszáj.
45 éves vagyok, nem akarok már szülni.A doki mondta,hogyha 50 lennék, akkor mondaná ,hogy vegyük ki a méhem,de annak is van kockázata,meg ha visszavarrják a helyére annak is.
Megmondom őszintén rettegek a műtéttől, nincs senkim(persze van férjem, de semmiben sem számíthatok rá),a gyerekem is még kicsi,még csak 5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!