Komolyan csak engem bosszant, hogy a gyerekorvosnál kint kell várni a kicsi gyerekeknek a hidegben, esőben?
Figyelt kérdés
Másik témakörben tettem fel a kérdést hogy lehet-e ilyet csinálni az orvosnak. Kb én vagyok a hülye hogy nemhogy örülnék hogy nem kell bent lenni. Nem is lenne baj ha nem le ne hideg esős idő. Azért a betegjogi képviselőt biztos fel fogom hívni.2021. nov. 5. 12:33
11/18 anonim válasza:
És amúgy szerinted ez nincs így rendben? Mert én nem szeretnék senkitől elkapni semmit, főleg nem COVID idején. Inkább várjon kint a gyereked, minthogy szétfertőzzön másokat is.
12/18 A kérdező kommentje:
Mert a hideg nem segít terjedni egy csomó betegségnek 😂😂😂
2021. nov. 5. 18:03
13/18 A kérdező kommentje:
Ja igen. Nem lenne nekem se ezzel bajom, ha haladna. Nem egy, másfél, két órát kéne kint ácsorogni
2021. nov. 5. 18:05
14/18 anonim válasza:
Covid előtt is kint vártunk becsekkolás után téli mínuszban és nyári 40-ben is. A fene akar a bacik közt üldögélni.
15/18 anonim válasza:
De ha tudod h ilyen a rendszer, akkor felöltözteted a gyereket, és mibtha csak sétálni mennétek olyan az egész. Még a minuszokban is kiviszem a gyerekeket a levegőre ennyit
16/18 A kérdező kommentje:
Harisnya, nadrág, póló, pulcsi, kabát. Mégis panaszkodott hogy fázik. Jobban hova öltöztessem fel. Ha sétálunk mi is kint vagyunk ennyit. Akkor nem mondja hogy fázna
2021. nov. 5. 19:56
17/18 anonim válasza:
Szerintem akkor csak unatkozott inkább.....
18/18 anonim válasza:
Vagy lázas, esetleg kialvatlan volt a gyerek és azért fázott. (Jobban) Mindkettő okozhat didergést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!