Komolyan csak engem bosszant, hogy a gyerekorvosnál kint kell várni a kicsi gyerekeknek a hidegben, esőben?
Miért? Nem időpontra hívnak be?
3 gyerekem van, járunk orvoshoz elég gyakran (sajnos) sosem kellett k8nt várnunk. Időpontot adott, mentem velük pontosan. Amíg a vizsgálóban volt valaki addig mi a váróban lehettünk.
Köhögős taknyos gyerekkel nem is hív be manapság. Telefonban elmondja h mit adjak nekik majd elküldi az igazolást messengeren.
Egyébként tavaly az oviba nem lehetett bemenni.
A nagyobbért mikor mentem (ebéd után) az ikrekkel (10 hósak voltak) bozony minden nap kint az udvaron vártuk még kihozták a nagyot. Esőben szélben napsütésben. Nem cukorból van a gyerek. Megfelelően öltöztesd fel, használj esővédőt és ennyi
Teljesen igaza van a doktornak.
Esőkabátról, esernyőről, meleg ruháról nem hallottál még?
Nyugodtan tegyél panaszt a betegjogi képviselőnél. Nincs olyan joga a betegnek, hogy csak száraz és fűtött helyen lehet várakoztatni.
Nálunk is időpontra kell menni, de nyilván ha valakire sürgősen rá kell nézni, akkor leviheti a rendelésre a gyerket és akkor nyilván az előjegyzett betegeken kívül is mennek emberek, ergo mindenkinek ki kell várnia a sorát. Nálunk most egyszerre maximum 4 fő lehet a rendelőben, ergo ha ez ugye 1 szülő-1 gyerek, akkor két 2páciens" kvázi, kivétel ugye, ha valaki egymaga érkezik igazolásért, stb, de szigorúan 4 fő.
A többi bizony kint vár, ami kellemetlen, de nincsen a gyerek cukorból, nem lesz semmi baja és folyamatosan halad a sor, ahogy kijött egy páros, megy is a következő.
Nekünk pont hét elején volt várakozás közben, hogy aláthatóan szenvedő, hányingerrel, csillogó szemmel lévő gyerket behívta a nővér, hiába várti kint pár totyogós, ő meg nagyobb lényegesen, tökéletesen meg tudom érteni az ilyen döntést.
Covid van, a levegőn azért kisebb az esély bármit elkapni, ráadasul a ygerekek zöme oltatlan az életkorából adódóan is, ki lehet ennyi kellemtelséget bírni.
Jómagam inkább állok a hidegben, szutyokban, mert az ellen lehet védekezni, mint a 40 fokban, na attól netto 2 perc alatt borulok én is ki, persze csak diszkréten, magamban.
Kisebb fajta orkánban, esőben biztosan nem kellems, de azért nem jár a legtöbbünk hetente és az időpontok miatt azért lénbyegesen kevesebbet is kell várni, akkor is, ha soron kívül beesik valaki.
Ki lehet ezt bírni, kár miatta bosszankodni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!