Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Vajon ez...

Mit gondoltok erről? Vajon ez normális?

Figyelt kérdés
A nővérem most szült, ugyanazon a napon egy közös ismerősünkkel, egy szobába is kerültek. Ez az ismerős, aki egyébként egy tanult nő és azt gondolná az ember, hogy normális anyuka, egyáltalán nem úgy viselkedik. Ellátja a babáját úgy, ahogy kell, de nem beszél hozzá vagy énekelget neki, hanem csendben szoptatja vagy pelenkázza és kész. A nővéremnek mesélte, hogy ő nem is akart gyereket, csak becsúszott és a férje nagyon szerette volna, hogy megtartsák és így legalább a babaváróból befejezték a házukat(szerintem kb emiatt tarthatta meg 😡). Ami teljesen kiakaszt minket, hogy ez a nő, aki teljesen érzelmektől mentesen viszonyul a babájához, a kutyáival!!! videóchatel (a férje fogja a telefont és ő meg beszél a kutyákhoz, gyakorlatilag 20x annyi érzelemmel, amit a baba felé nem ad). Nyilván semmi közünk hozzá, de annyira sajnáljuk a babát, vajon ez változik idővel? Ezen kattogok tegnap óta…
2021. nov. 5. 06:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Én sem beszéltem a babámhoz a kórházban, örültem hogy lyuk van a seggemen és fel sem fogtam kb hogy az az én gyerekem. Szerencsére vip szobába kértem magam úgyhogy nem voltam ilyen kotnyeles hülyékkel körülvéve.

Az meg külön undorító hogy találgatsz hogy a babaváró miatt tartotta meg vagy sem.

2021. nov. 5. 07:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Napi szinten találkoztok, vagy honnan tudsz ennyi mindent róla? Amúgy semmi közöd hozzá, ki hogyan neveli a gyerekét, ez olyan tipikus "bezzeganya" stílus.
2021. nov. 5. 07:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Azta mindenit.

A jól ismert mondást átfogalmazhatjuk: "Anya anyának farkasa."

Elképesztő, hogy egy anya a másik anyát ilyen szinten kritizálja. A kórházban szülés után közvetlenül. Döbbenet.

2021. nov. 5. 09:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező és a nővéredről mit mond el, hogy a babája első óráiban ahelyett, hogy vele foglalkozna, azt nézi, a másik anya mit csinál.
2021. nov. 5. 09:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Erről a kórházi szobatárs jutott eszembe, aki még éjjel is énekelgetett a babájának. Egy idő után kértem, hogy ne csinálja. Nagyon idegesítő volt. Szerintem a prüntyögést haggyuk meg otthonra.
2021. nov. 5. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!