A nővérem most szült, ugyanazon a napon egy közös ismerősünkkel, egy szobába is kerültek. Ez az ismerős, aki egyébként egy tanult nő és azt gondolná az ember, hogy normális anyuka, egyáltalán nem úgy viselkedik. Ellátja a babáját úgy, ahogy kell, de nem beszél hozzá vagy énekelget neki, hanem csendben szoptatja vagy pelenkázza és kész. A nővéremnek mesélte, hogy ő nem is akart gyereket, csak becsúszott és a férje nagyon szerette volna, hogy megtartsák és így legalább a babaváróból befejezték a házukat(szerintem kb emiatt tarthatta meg 😡). Ami teljesen kiakaszt minket, hogy ez a nő, aki teljesen érzelmektől mentesen viszonyul a babájához, a kutyáival!!! videóchatel (a férje fogja a telefont és ő meg beszél a kutyákhoz, gyakorlatilag 20x annyi érzelemmel, amit a baba felé nem ad). Nyilván semmi közünk hozzá, de annyira sajnáljuk a babát, vajon ez változik idővel? Ezen kattogok tegnap óta…
Bocsánat, hogy ezt mondom, de te baromira ráérsz. Neked ehhez kb semmi közöd. Az eset meg nem egyedi, amivel találkozhattál.
2021. nov. 5. 06:38
2/15 anonim válasza:
Neked mi közöd? Testvérednek mi köze?
SEMMI.
Lefogadom neked gyereked sincs..
Ti semmivel sem vagytok különbek, akik kibeszélnek egy másik embert.
Nem énekel? Nem beszél hozzá? Ezen jót nevettem..
Te azt hiszed mindenki amint kipottyan a gyerek már áriát dalol a gyereknek? Meg azonnal előkapja a mesekönyvet?
A kötődés sem alakul ki azonnal..
2021. nov. 5. 06:39
3/15 anonim válasza:
Majd biztos nekiáll ott mindenki előtt énekelni a szobában... Nagyon gáz vagy. Nekem erőm sem lett volna énekelni, és az első két napban annyit szóltam a babámhoz, hogy 'mi a baj, miért sírsz?' mert egész nap sírt XD aztán harmadik nap mondtam neki, hogy de szép vagy, kis gombócom!
Ennyi. A többit otthon 😏
HU de szar anya vagyok, 20 hónaposan 300 szót tud, két szavas mondatokban beszél... Biztos mert nem szóltam hozzá a kórházban.
2021. nov. 5. 06:49
4/15 anonim válasza:
Lehet, hogy még így is jobb anya lesz, mint a nővéred. Persze, most ott van a kirakatban, úgyhogy dalol (hogy nem kussoltatják le?) meg meséket olvas a 0 napos gyereknek.
Később meg majd odarakja a tv meg a telefon elé a nagy hősanya, ahogy azt a 99%-uk csinálja.
2021. nov. 5. 06:58
5/15 A kérdező kommentje:
Van egy 9 hósom egyébként… De én ilyennel még nem találkoztam, nekem ahogy a mellkasomra tették egyből szerelem volt (pedig nagyon rosszkor jött a baba) és azért ez ha nem is beszél/gügyög az ember, legalább a testbeszédben megmutatkozik szerintem. Ő viszont azon kívül, hogy ellátja, semmilyen érzelmet nem mutat felé, az állatai felől viszont naponta többször érdeklődik, őket babáknak, a gyereket meg kölöknek hívja, mikor a férjével beszélgetnek… Nekem ez természetellenes. Viszont ha azt mondjátok, hogy csak idő kell a kötődéshez, én elhiszem, remélem tényleg csak ez van.
2021. nov. 5. 07:06
6/15 anonim válasza:
Az a nem normális, hogy ezen jár az eszetek. Jót röhögnék rajtatok, ha kiderülne egy év múlva, hogy sokkal több minőségi időt tölt a gyerekével, mint a drága szuper anyuci nővéred.
2021. nov. 5. 07:10
7/15 anonim válasza:
Hát nézd, én sem beszéltem a gyerekemhez a kórházi szobában. Marhára nem élveztem soha a közönséget magánbeszélgetésekéi, márpedig az újszülöttel való -beszélgetés az igencsak magánügy. Neked ez miért fáj? Sőt, kapaszkodj: hónapokig nem mondtam neki azt, hogy szeretem, csak amikor aludt. Így éreztem jónak.
2021. nov. 5. 07:10
8/15 anonim válasza:
Majdnem mindketten meghaltunk. A gyerekemet alig 2 percre kaptam bebugyolálve kézbe. Majd elszállították másik város PIC osztályára. 3, 5 napig voltam összezárva másik anyukával akinek nonstop üvöltött a gyereke.
4.nap láthattam újra a gyerekemet az üvegen keresztűl oxigéninkubátorban.
5.nap foghattam kézbe, 1 hét múlva hozhattuk haza.
Szerinted volt azonnal kötődés?
2021. nov. 5. 07:28
9/15 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés az "én már 1 naposan mesét olvastam a babámnak" típusú anyák kifigurázása, viszont nem elég vicces. Én jelentettem.
2021. nov. 5. 07:46
10/15 anonim válasza:
A kutyamamik nem normálisak, ettől még lehet belőle jó anya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!