Mit tegyek, ha nem tudok teljesíteni a házimunkában és a főzésben?
A gyerek 1 éves múlt pár hónapja, megy, mint a buldózer. Kiságyban sem marad meg, kimászik.
A férjem 12 órázik (ács), de van, hogy 14-15 órát dolgozik. Csináltam azt, hogy több napra főztem, de azt a férjem nem eszi meg, mert nem szereti a több napos kaját.
Mi se szeretjük a többnapos kaját, én alapból legkesőbb másnap kidobok minden maradékot. (De nálunk a párom nem akarnok, ő enne hideget is vagy ilyesmi).
Főzzél gyorsan elkészülő kaját. A kritikus lèpésekre pl nyers hús vágása en be szoktam a babbert tenni az etetőszékbe, adok neki izgi dolgokat (fakanàl, habverő, kekszpecsét, flakon stb) oda magam mellé húzom, zenét hallgatunk vagy énekelek.
Szokott letéve a hűtőmágnesekkel játszani.
Meg hagyd hogy kipakoljon 1 erre kinevezett szekrényt, amibe nem teszel veszélyeset.
Vagy főzz alvásidőben.
Sok olyan kaja van, ami extra gyorsan megvan vagy ugyan sokat fő/sül, de kevés a teendő vele pl lencsefőzekék, sült csirkecomb.
Van olyan hozzávaló amit előző este elő lehet készíteni vagy pl csirkehusit még nyersen vagy kicsit sülten kockákban lefagyasztani nehéz napokra.
Meg a hagyomànyos mentőételek pl bolognai, rántott leves, halas egytálételek, krémlevesek, ilyesmi. Egy kevert kuglóf vagy egyszerűbb süti.
Göngyölt rántott akármi csodakajákat más életkorra időzíti az ember.
Azért az étel akkor finom, amikor főzik. Ha vissza kell melegíteni, az sok kajànàl már nem olyan, egy sima főtt tésztánál sem.
Ettől még persze kisgyerek mellett nem lehet elvárni a pöccre frisset.
Komolyan a mai nőkkel mi lett volna ezelőtt 30 évvel? 1 gyerek mellett is belehaltok a főzésbe, ez annyira gáz, pedig most már minden gépesítve van.
járókába be, azt kitolni a konyhába míg főzöl, úgy tudtok játszani közben, látod mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!