Anyukák, melyik házimunka veszi el a legtöbb időtöket?
Milyen trükkjeitek vannak hogy ne ússzatok el vele?
Én úgy érzem a konyhában élem az életem 70%át, főzés, étkeztetès, romeltakarítás érik egymást. 3 gyerek, férj homeofficeban, baba püréket eszik🤪
Szintén konyha.
3 gyerek. Az ikrek moost tanulnsk (tehát több van alattuk mint bennünk) kanalazni.
Tovább tart elpakolni mint megfőzni és megenni😅
Mert persze segítenek főzni is. Tehát kipakolnak, bepakolnak semmi siincs a helyén
Konyha, de amíg a konyhában vagyok szétkapja a nappalit
Én reggel mikor végzek nagyjából a konyhával indulunk ki. Így a nappali káosz marad, az előszobát szét kapja amíg elindulunk, én készülök.
Így mikor bejövünk kb minden hol káosz, de amikor alszik én 30percet-1 órát szarom le kávézom, majd konyha főzés rom takarítás, ő újra ébren, megint ki aki ráér összeszed amit talál🤭🤭😁
Konyha, de azt szeretem csinálni.
Amit időrablónak érzek az a tiszta ruhák hajtogatása. Ezer év, és csak a szundi alatt tudom csinálni ami az énidőm mert a gyerek "segít". Széthordani for sure.
A ferjed miben segit?
Az enyem nincs homeban,de igy is sokat segit.dolgozom en is,3 gyerek van itt is.de sosem hatalmasodik el a kaosz mert ketten tartjuk a frontot.
Egyebkent a fozessel megy el a legtobb idom,de nem erzem tehernek mert nagyon szeretek sutni,fozni.
Es bizony elforodul,hogy mig En a kanapen ejtozom,a ferjuram mosogat,vagy porszivoz,esetleg felmos a lakasban.
Az elmult 2 nap az ablakokat pucolta meg tokostol delelott,mig En dolgoztam😄
Egyértelműen a főzés és annak a járulékos "hozzátartozói" veszik el a legtöbb időt. Ezt mi úgy oldjuk meg, hogy hétköznap rendeljük a kaját magunknak. A 11 hónapos lányomnak főzök, az 5 éves bátyja pedig az oviban ebédel. Ha itthon van, mert pl beteg, akkor igyekszem olyat főzni, amit ő és a húga is tud enni. De szerencsére már nagyon rég volt ilyen (mármint olyan, hogy beteg volt).
Hétvégén általában 1 nap van, amikor itthon vagyunk, mert legalább az egyiken vagy anyuméknál, vagy anyósoméknál ebédelünk. Az itthon töltött napunkon főzök.
A férjem nem egy konyhatündér, de minden mást ugyanúgy megcsinál ő is, mint én, legyen az mosogatás, porszívózás, teregetés, kádsikálás, tényleg bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!