Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A fiamat el akarja vinni a...

A fiamat el akarja vinni a volt férjem külföldre, de nem akarom engedni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Közös a felügyeleti jog, viszont a volt férjemnél lakik a 10 éves fiam. Mielőtt megszóltok: nem iszok, nem drogozok.

A fiam azért az apjánál lakik, mert én nem tudtam volna érte menni az iskolába a munkabeosztásom miatt. Most már egyedül jár iskolába meg haza is, és nem akartuk megbolygatni, főleg hogy az iskolától 3 km-re lakok.

A volt férjem ki akar költözni Angliába munka miatt, és magával akarja vinni a fiamat is. A gyerek is akar menni, de én nem akarom.

2021. okt. 30. 15:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
De a 10 éves menni akar, az nem esett le? Mindegy, a gyámhivatal a gyerek érdekeit fogja nézni.
2021. okt. 31. 09:44
 22/27 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, azért azt vedd figyelembe, hogy akik most arra buzdítanak, hogy engedd el, ők sem engednék, ha velük történne meg. Nagyon kevés anya menne ebbe bele a valóságban.
2021. okt. 31. 11:43
 23/27 anonim ***** válasza:
50%

22!

Nyilván, ahogy abba se sok menne bele eleve, hogy az apánál éljen a gyerek. A kérdezőt viszongg eh a tény annyira nem zavarta

2021. okt. 31. 12:08
 24/27 anonim ***** válasza:
70%

Azért van (nem kicsi) különbség, hogyha a gyereked az apjánál él 3 km-re, és bármelyik nap láthatod, át tudsz ugrani. Mint az, hogy egy másik országba költözzenek.

Ha egyszer anyukának olyan a munkaidőbeosztása, hogy nem tudja hozni-vinni az iskolából, akkor mit csináljon? Azért akár az ország másik végére, de pláne egy másik országba vinni, kicsit meredekebb ennél.

A gyerek persze, hogy menni akar, izgalmas ez neki, sőt apuka lehet már beharangozta neki, hogy milyen jó lesz stb... Az én fiam 9 éves, azért ők még bőven az a korosztály, akit nagyon könnyű befolyásolni...

Valaki írta korábban, miért nem megy ki anyuka is külföldre. Végülis abban is van ráció, hiszen mi más tartaná itt az országban ezek után.

Nagyon nehéz kérdés ez, de mindenképpen Nektek hárman kell dűlőre jutni :)

2021. okt. 31. 13:16
 25/27 anonim ***** válasza:
14%

24!

Van gyereked? Nekem van. Én kozelebb költöztem volna az iskolához és munkahelyet váltottam volna.

2021. okt. 31. 13:26
 26/27 anonim ***** válasza:
42%

Mivel írtam, hogy 9 éves a fiam, így igen, van :D Én is inkább mindent elkövettem volna azért, hogy velem maradjon, de a kérdező valamiért nem. Nem tudjuk a részleteket, hogy miért és mikor alakult így.

De azért akkor is van különbség, hogy 10 perc alatt bármikor láthatod a gyermekedet, vagy egy másik országba vinnék...

2021. okt. 31. 13:41
 27/27 anonim ***** válasza:
75%
Valaki árulja már el nekem, miért rugózunk azon állandóan, ha egy válás után a gyerek nem az egyik, hanem a másik szülőjénél él, ha egyszer mindkettővel egy városban lakik? Nem tök mindegy, melyikkel lakik, ha mindkettő kellőképpen kiveszi a részét és törődik vele?
2021. nov. 1. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!