Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülök, Ti is kaptok idióta...

Szülök, Ti is kaptok idióta beszólásokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kicsit mérgelődni jöttem. 3 kislányom van, egészségesek, okosak, szuper gyerekek.

Erre mindenki azzal jön, jaj mi szörnyű, rettenet, hogy nincs fiam. Na majd a 4.

Ezt miért kell?

Vagy ugye a CSOK-os beszólások, 2021-ben csak is a lóvé miatt lehet gyereket vállalni?

Nem!

Olyanokról, hogy a totál lányos lányt fiúnak nézik, csúnya a neve, mind egy apától van, miert olyan kicsi, szegeny mi baja? (semmi csak az anyja is 154cm).

Ezekre mi szükség?

Sőt lányos anya mondta nekem, hogy ő akkor vállalna még egy gyereket, ha garantálják hogy fiú.

Szerintem egészség legyen, a többi nem számít.

Szerintem! De kinek hogy.

Egyébként gratulálás általában elmaradt, helyette: Nem baj majd a következő fiú lesz.

2021. okt. 29. 12:24
1 2 3
 21/26 babyboom567 ***** válasza:
100%
Igen, ilyet nekem is mondott anyósom,hogy a 7 hónaposnak miért tápszert adok este vacsorára, miért nem sült kolbászt kenyérrel.
2021. okt. 29. 18:08
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerek, mikor kiderült, hogy kislány, anyám (aki három lányt szült) tisztelt meg a kérdéssel, hogy: Jajj! Nem lesz mérges a férjed? 😅 barátnőm: ó! A férjed nem csalódott? Nagymamám: (egyetlen lányt szült) Na nem baj, a következő majd fiú lesz.

Komolyan nem értem mi baj van az elsőszülött lányokkal, mintha azt mondtam volna, hogy leprásan születik.

Meg folyamat kaptam a megjegyzéseket, hogy minek esek teherbe a covid alatt (mert 31 vagyok és összeházasodtunk, azé’!)

2021. okt. 29. 18:37
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Két lányom van, mikor a másodikat vártam,mindenki sajnálkozva mondta, hogy nem baj, majd a harmadik fiú lesz. Miért lenne baj? Nem is értem. A kicsi most három hónapos, de már azt kérdezik, mikor jön a harmadik. Múltkor rám volt kötve, rajtunk egy közös kabát, erre hárman gratuláltak,hogy megint terhes vagyok. Nem értem, három hónapja szültem, hogy lehetne megint nagy pocakom?
2021. okt. 29. 21:48
 24/26 anonim ***** válasza:
81%
Mi nem Magyarországon élünk. Csak akkor kapunk idióta beszólásokat, ha “haza” látogatunk. Szerencsére felénk nem ilyen bunkó, pofátlan taplók élnek. Tisztelet a kivételnek.
2021. okt. 30. 11:08
 25/26 A kérdező kommentje:

23-as

Nem gondolkodnak mielőtt kinyitják a szájukat és ordas nagy baromság jön ki belőle.

2021. okt. 30. 13:00
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmmel anno sétáltattuk a kb. 6-7 hónapos kisfiát. Full kékben (a gyermek sapkájától a zoknijáig minden, sőt a babakocsi is). Majd szembejött a szomszéd "Piri" néni.

"Jaj, de szép kislányod van Katikám!" "Köszönöm Piri néni, szerintünk is gyönyörű." "És hogy hívják?" "Bálint... Tudja Zsoltinak és nekem is a Bálint a kedvenc lánynevünk..."

Na, itt már sírtam a nevetéstől.

Pár évvel (három) később küldtem egy képet barátnőmnek a kislányomról, talpig rózsaszín, virágmintás szerkóban, azzal a kérdéssel, hogy: "Tippelj, kit néztek ma fiúnak???"

2021. okt. 30. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!