Szülök, Ti is kaptok idióta beszólásokat?
Sziasztok.
Kicsit mérgelődni jöttem. 3 kislányom van, egészségesek, okosak, szuper gyerekek.
Erre mindenki azzal jön, jaj mi szörnyű, rettenet, hogy nincs fiam. Na majd a 4.
Ezt miért kell?
Vagy ugye a CSOK-os beszólások, 2021-ben csak is a lóvé miatt lehet gyereket vállalni?
Nem!
Olyanokról, hogy a totál lányos lányt fiúnak nézik, csúnya a neve, mind egy apától van, miert olyan kicsi, szegeny mi baja? (semmi csak az anyja is 154cm).
Ezekre mi szükség?
Sőt lányos anya mondta nekem, hogy ő akkor vállalna még egy gyereket, ha garantálják hogy fiú.
Szerintem egészség legyen, a többi nem számít.
Szerintem! De kinek hogy.
Egyébként gratulálás általában elmaradt, helyette: Nem baj majd a következő fiú lesz.
Első gyerek, mikor kiderült, hogy kislány, anyám (aki három lányt szült) tisztelt meg a kérdéssel, hogy: Jajj! Nem lesz mérges a férjed? 😅 barátnőm: ó! A férjed nem csalódott? Nagymamám: (egyetlen lányt szült) Na nem baj, a következő majd fiú lesz.
Komolyan nem értem mi baj van az elsőszülött lányokkal, mintha azt mondtam volna, hogy leprásan születik.
Meg folyamat kaptam a megjegyzéseket, hogy minek esek teherbe a covid alatt (mert 31 vagyok és összeházasodtunk, azé’!)
23-as
Nem gondolkodnak mielőtt kinyitják a szájukat és ordas nagy baromság jön ki belőle.
Barátnőmmel anno sétáltattuk a kb. 6-7 hónapos kisfiát. Full kékben (a gyermek sapkájától a zoknijáig minden, sőt a babakocsi is). Majd szembejött a szomszéd "Piri" néni.
"Jaj, de szép kislányod van Katikám!" "Köszönöm Piri néni, szerintünk is gyönyörű." "És hogy hívják?" "Bálint... Tudja Zsoltinak és nekem is a Bálint a kedvenc lánynevünk..."
Na, itt már sírtam a nevetéstől.
Pár évvel (három) később küldtem egy képet barátnőmnek a kislányomról, talpig rózsaszín, virágmintás szerkóban, azzal a kérdéssel, hogy: "Tippelj, kit néztek ma fiúnak???"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!