Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülök, Ti is kaptok idióta...

Szülök, Ti is kaptok idióta beszólásokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kicsit mérgelődni jöttem. 3 kislányom van, egészségesek, okosak, szuper gyerekek.

Erre mindenki azzal jön, jaj mi szörnyű, rettenet, hogy nincs fiam. Na majd a 4.

Ezt miért kell?

Vagy ugye a CSOK-os beszólások, 2021-ben csak is a lóvé miatt lehet gyereket vállalni?

Nem!

Olyanokról, hogy a totál lányos lányt fiúnak nézik, csúnya a neve, mind egy apától van, miert olyan kicsi, szegeny mi baja? (semmi csak az anyja is 154cm).

Ezekre mi szükség?

Sőt lányos anya mondta nekem, hogy ő akkor vállalna még egy gyereket, ha garantálják hogy fiú.

Szerintem egészség legyen, a többi nem számít.

Szerintem! De kinek hogy.

Egyébként gratulálás általában elmaradt, helyette: Nem baj majd a következő fiú lesz.

2021. okt. 29. 12:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

10

Tényleg tiszteletlenség.

2021. okt. 29. 13:31
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

Ez a: csak a lányok lehetnek szép arcúak, ha fiú szép, akkor lányos hülyeseggel engem is nem egyszer megtaláltak. Sőt, 2,5 éves fiamnak göndör a haja, azért is megkaptuk már, hogy lánynak nézték. Pedig rövid, csak göndörödik neki 2 cmnél is.

És a 3.? Itt mindig visszakérdek, hogy milyen 3.? Hát biztos lesz 3., Nem? Miért? Kislányt nem akartok?

Ha sikkant egyet a gyerek játék hevében, akkor mi baja a gyereknek? Ha örül valakinek, és produkálja magát, mi baja van? Ha nincs semmi baja, akkor is biztos ez, vagy az...

Miért a 2. kapta az apja nevét, olyan fura. (Nálunk a tág családban általában így van... Az elsőt ezer éve tudják a szülők mi lesz, a 2. kapja apa nevét.)

2021. okt. 29. 14:05
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

Az ilyen hülyéket félkézzel le kell rendezni frappáns válaszokkal, hogy érezze, elvetette a sulykot. De néha elég egy jól irányzott értetlen pofavágás szavak nélkül.

Ha elkezdesz magyarázkodni, elnézően vigyorogni, akkor azt hiszik, bármivel sértegethetnek téged büntetlenül. Nem szabad hagyni.

2021. okt. 29. 14:09
 14/26 anonim ***** válasza:
85%

Egyébként multkor egy falubelo nyanya, akivel eddig csak köszönőviszonyban voltunk, megkerdezte "Nem lesz kistestvére? Mert hát ugye egy gyerek nem gyerek!"

Rámutattam a kislányomra: "Miért, akkor mi, ha nem gyerek, tessék megmondani".

Arra csak vigyorgott. De én nem vigyorogtam vissza, ezért inkább csendben továbbtolta a bringát onnan.

2021. okt. 29. 14:16
 15/26 anonim ***** válasza:
97%
Még csak 8 hetes vagyok, úgyhogy jöttem olvasgatni, de engem már 5 hetesen betalált anyósom a mikor jön a következővel? (nem akartuk ilyen korán még elmondani, de muszáj volt, mert szerettük volna, ha még a dédipapa tudja mielőtt meghal, rá pár napra el is ment) Na akkor kiakadtam. Mondom baszki még ez sincs sehol, orvos se látott, milyen következő?
2021. okt. 29. 15:31
 16/26 anonim ***** válasza:
86%

De én is minden hülye kérdést megkaptam. Van tejed? De elég? De biztos? (halmokba áll a fagyasztott anyatej, mert slag módjára ontja magából a mellem, annyi van) De ez normális? De nem kéne inkább vizet adni neki? Nem lesz túl kövér (3 hetes csecsemőnél)? Nem kéne sírni hagyni (1 hetes korában) ? De biztos nem éhes még, nem kell neki annyi tej. Éjszaka is felkel? És ha nem adsz neki enni, akkor is felkel?

Egyébként rájöttem, hogy a legtöbb idősebb ember valami elképesztő kényszeres tévképzetben él, hogy egy csecsemő csak akkor van rendben, ha a nap 24 órájából 20at legalább, néma kussban a kiságyban fekve tölt, és lehetőleg enni is csak udvarias nyösszentéssel kér, amit maximum 3 perc alatt maradéktalanul felhörpint a melledből és fekszik is vissza aludni. Ha közben rá se kell nézni, annál jobb. És az a durva, hogy ebben még túlzás sincs, konkrétan így gondolkoznak, és szabályosan full idiótának néznek, amiért urambocsá egész álló nap folyamatosan foglalkozni mersz egy totál kiszolgáltatott újszülöttel.

2021. okt. 29. 17:11
 17/26 anonim ***** válasza:
94%

Tőlem a full rózsaszínbe bugyolált gyerekről kérdezték, hogy fiú?

Miért nem fiú? Mert az apja lányt akart,azt is csinált.

Meg random emberek a 13 hónapos gyereknek: add ide nekem azt a cumit, nem kell az neked.

Én a többi dolgot fel sem veszem, de ezen általában felhúzom magam. Ne egy vadidegen akarja már megszabni a gyereknek, hogy kell-e neki a cumi vagy sem. (egyébként csak alváshoz használja, meg akkor kell neki, ha babakocsival megyünk valahova.)

2021. okt. 29. 17:24
 18/26 A kérdező kommentje:

16-os

Sajnos igen. Nekem is mondták, had sírjon majd abba hagyja, pár hetes pici baba.

Jól el van kapatva, 3 hetesen, ha lerakod elvan? Hát hogyne leül legózni. Este is adsz neki?

Minek szopik 6 hónaposan, mindent enni kell már neki.

A bilis volt a legjobb, amikor ülni tudott, rákötotték a bilire, hogy abba pisiljen, igsz ordítitt meg magára borítitta,de ok.

Egyik ismerősömnek 3 fia van, konkrétan nem tudom, hogy matadtak életben.

De érzéketlen beszólások is vannak.

Úgy mint: el van torzulva a fejed, jól fel van puffadva a fejed, mekkora a hasad mi lesz még 4 hónapig.... Tuskók.

2021. okt. 29. 17:29
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
#17 iiigen! Amikor szabályosan lelki feltéglát nyomnak a pofádba azzal, hogy nem kell neki a cumi... érezd magad szaranyának, mert nekiadod... nagyon gáz, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak.
2021. okt. 29. 17:49
 20/26 anonim ***** válasza:
97%

Egy lányom és mellette ikreim vannak.

A kellett a CSOK? Kérdésre már valósággal ugrok!

Igen. Nyilván direkt ikreket csináltunk.

A hogy hortad ki őket?re

Már csak azt mondom h szatyorban.

Na meg egyszer egy hölgy nagy flegmán mondta egy üzletben

Minek vállalt ilyen kis korkülömbséggel gyereket? Védekezni kéne!

Hát a hölgy sem felejti el azt a napot.

Gusztustalan h az ilyenek nem tudnak a saját dolgukkal foglalkozni.

Semmi közük hozzá h miert lett 3 gyerek, vagy lesz e illetve mikor lesz kistesó stb...

2021. okt. 29. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!