Szülök, Ti is kaptok idióta beszólásokat?
Sziasztok.
Kicsit mérgelődni jöttem. 3 kislányom van, egészségesek, okosak, szuper gyerekek.
Erre mindenki azzal jön, jaj mi szörnyű, rettenet, hogy nincs fiam. Na majd a 4.
Ezt miért kell?
Vagy ugye a CSOK-os beszólások, 2021-ben csak is a lóvé miatt lehet gyereket vállalni?
Nem!
Olyanokról, hogy a totál lányos lányt fiúnak nézik, csúnya a neve, mind egy apától van, miert olyan kicsi, szegeny mi baja? (semmi csak az anyja is 154cm).
Ezekre mi szükség?
Sőt lányos anya mondta nekem, hogy ő akkor vállalna még egy gyereket, ha garantálják hogy fiú.
Szerintem egészség legyen, a többi nem számít.
Szerintem! De kinek hogy.
Egyébként gratulálás általában elmaradt, helyette: Nem baj majd a következő fiú lesz.
10
Tényleg tiszteletlenség.
Ez a: csak a lányok lehetnek szép arcúak, ha fiú szép, akkor lányos hülyeseggel engem is nem egyszer megtaláltak. Sőt, 2,5 éves fiamnak göndör a haja, azért is megkaptuk már, hogy lánynak nézték. Pedig rövid, csak göndörödik neki 2 cmnél is.
És a 3.? Itt mindig visszakérdek, hogy milyen 3.? Hát biztos lesz 3., Nem? Miért? Kislányt nem akartok?
Ha sikkant egyet a gyerek játék hevében, akkor mi baja a gyereknek? Ha örül valakinek, és produkálja magát, mi baja van? Ha nincs semmi baja, akkor is biztos ez, vagy az...
Miért a 2. kapta az apja nevét, olyan fura. (Nálunk a tág családban általában így van... Az elsőt ezer éve tudják a szülők mi lesz, a 2. kapja apa nevét.)
Az ilyen hülyéket félkézzel le kell rendezni frappáns válaszokkal, hogy érezze, elvetette a sulykot. De néha elég egy jól irányzott értetlen pofavágás szavak nélkül.
Ha elkezdesz magyarázkodni, elnézően vigyorogni, akkor azt hiszik, bármivel sértegethetnek téged büntetlenül. Nem szabad hagyni.
Egyébként multkor egy falubelo nyanya, akivel eddig csak köszönőviszonyban voltunk, megkerdezte "Nem lesz kistestvére? Mert hát ugye egy gyerek nem gyerek!"
Rámutattam a kislányomra: "Miért, akkor mi, ha nem gyerek, tessék megmondani".
Arra csak vigyorgott. De én nem vigyorogtam vissza, ezért inkább csendben továbbtolta a bringát onnan.
De én is minden hülye kérdést megkaptam. Van tejed? De elég? De biztos? (halmokba áll a fagyasztott anyatej, mert slag módjára ontja magából a mellem, annyi van) De ez normális? De nem kéne inkább vizet adni neki? Nem lesz túl kövér (3 hetes csecsemőnél)? Nem kéne sírni hagyni (1 hetes korában) ? De biztos nem éhes még, nem kell neki annyi tej. Éjszaka is felkel? És ha nem adsz neki enni, akkor is felkel?
Egyébként rájöttem, hogy a legtöbb idősebb ember valami elképesztő kényszeres tévképzetben él, hogy egy csecsemő csak akkor van rendben, ha a nap 24 órájából 20at legalább, néma kussban a kiságyban fekve tölt, és lehetőleg enni is csak udvarias nyösszentéssel kér, amit maximum 3 perc alatt maradéktalanul felhörpint a melledből és fekszik is vissza aludni. Ha közben rá se kell nézni, annál jobb. És az a durva, hogy ebben még túlzás sincs, konkrétan így gondolkoznak, és szabályosan full idiótának néznek, amiért urambocsá egész álló nap folyamatosan foglalkozni mersz egy totál kiszolgáltatott újszülöttel.
Tőlem a full rózsaszínbe bugyolált gyerekről kérdezték, hogy fiú?
Miért nem fiú? Mert az apja lányt akart,azt is csinált.
Meg random emberek a 13 hónapos gyereknek: add ide nekem azt a cumit, nem kell az neked.
Én a többi dolgot fel sem veszem, de ezen általában felhúzom magam. Ne egy vadidegen akarja már megszabni a gyereknek, hogy kell-e neki a cumi vagy sem. (egyébként csak alváshoz használja, meg akkor kell neki, ha babakocsival megyünk valahova.)
16-os
Sajnos igen. Nekem is mondták, had sírjon majd abba hagyja, pár hetes pici baba.
Jól el van kapatva, 3 hetesen, ha lerakod elvan? Hát hogyne leül legózni. Este is adsz neki?
Minek szopik 6 hónaposan, mindent enni kell már neki.
A bilis volt a legjobb, amikor ülni tudott, rákötotték a bilire, hogy abba pisiljen, igsz ordítitt meg magára borítitta,de ok.
Egyik ismerősömnek 3 fia van, konkrétan nem tudom, hogy matadtak életben.
De érzéketlen beszólások is vannak.
Úgy mint: el van torzulva a fejed, jól fel van puffadva a fejed, mekkora a hasad mi lesz még 4 hónapig.... Tuskók.
Egy lányom és mellette ikreim vannak.
A kellett a CSOK? Kérdésre már valósággal ugrok!
Igen. Nyilván direkt ikreket csináltunk.
A hogy hortad ki őket?re
Már csak azt mondom h szatyorban.
Na meg egyszer egy hölgy nagy flegmán mondta egy üzletben
Minek vállalt ilyen kis korkülömbséggel gyereket? Védekezni kéne!
Hát a hölgy sem felejti el azt a napot.
Gusztustalan h az ilyenek nem tudnak a saját dolgukkal foglalkozni.
Semmi közük hozzá h miert lett 3 gyerek, vagy lesz e illetve mikor lesz kistesó stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!