Mit gondoltok ezekről a nevekről?
A nevek pedig a Pálma, Dominika és az Olivia.
A ti környezetekbe mennyire gyakoriak illetve ti adnátok a nevek közül bármelyiket is a gyermeteknek?
Ismerek Pálmát és több Dominikát is, emellett hallottam (de személyesen nem ismerem) egy Olíviáról is. Tehát a környezetemben a Dominika a leggyakoribb, azonban nem tudom, hogy a kisgyerekek esetében mi a helyzet.
Én a Dominika nevet nem adnám, mert nem tetszenek a fiúnevekhez nagyon hasonló lánynevek.
A Pálma tetszik közülük a legjobban, mert nem lehet becézni, komoly hangzású és egy számomra nagyon pozitív személyt társítok hozzá.
Az Olívia is szép név, de a belőle képzett becenevek nagyon csúnyák, és semmiféleképpen sem akarom azt, hogy a gyerekemet úgy hívják.
Mindhárom nevet bátran adhatjátok, mert egyik sem tartozik a vállalhatatlan kategóriába.
Nekem a Pálma tetszik ezek közül.
Nekem egy cserfes, sportos kislány\nő jut róla eszembe.
Ismerek egy Pálmi kislányt.
Olívia számomra túl gyakori, de nem értem miért. Lívia sokkal elegánsabb.
Dominika számomra túl durva hangzású. És mindig a Dominikai Köztársaság jut róla eszedmbe. Szívesen nyaralnék ott. 😊
Dominika tetszik, adnám.
Pálma elmegy, vállalható.
Olíviát nem adnám, arról az olívabogyó jut eszembe, amit nem szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!