Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
A nevek pedig a Pálma, Dominika és az Olivia.
A ti környezetekbe mennyire gyakoriak illetve ti adnátok a nevek közül bármelyiket is a gyermeteknek?
#Lányos szülő
2021. okt. 26. 01:57
2/17 anonim válasza:
Szerintem mindegyik vállalható.
A Pálma nálunk is felmerült.
4/17 anonim válasza:
Pálma nekem tetszik, bár elég megosztó név. A másik kettõ számomra semleges, de amúgy bármelyik teljesen vállalható név.
6/17 anonim válasza:
Oliviát adnám a három közül, de amúgy azt sem mert annyira nem tetszik.
7/17 anonim válasza:
Teljesen normális, vállalható nevek. Pálmát egyet ismerek, Olíviát elég sokat, Dominikát is egyet.
8/17 anonim válasza:
A Dominika nem tetszik.
Pálmát egyet ismerek, ő már 50 feletti, elbűvölő, mindig elegáns nő. Olíviát nem ismerték, de a név maga tetszik.
9/17 anonim válasza:
Nekem mi d tetszik, Palma Olivia nálunk is felmerült
10/17 anonim válasza:
Mindegyikből van ismerősöm. Pálma nem tetszik és nem is adnám de a másik kettővel semmi problèmám. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!