Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Manapság még szokás a szülői...

Manapság még szokás a szülői házba vállalni gyereket?

Figyelt kérdés
Ismertek olyat, aki még otthon él szülővel, testvérrel, és ott vállal, akár többet is? Nektek mi a véleményetek erről? Adódott ebből konfliktusotok?

2021. okt. 25. 11:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%

Azok a dolgok, amik ellen nem lehet vagy nehezebb tenni, még idegesítőbbek. A gyerekhiszti ellen nehezebb tenni. Mert ha hangos a tv, lemész, szólsz, hogy vegyék halkabbra, de ha hisztizik a gyerek, és már taknya-nyála egybe van, úgy sír, mert nem kapta meg a Kinder Tojásból a kis mütyür játékot, akkor becsukhatod te az ajtót, úgyis kihallatszik.

Ráadásul #16, nektek kell alkalmazkodni, mert ti vagytok a "vendégek".

2021. okt. 28. 08:43
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát én a saját anyámnál nem érzem magam vendégnek úgy,hogy már rég elköltöztem. Biztos csodás életetek volt a szüleitek mellett, ha ti ott ahol felnőttetek vendégek vagytok.
2021. okt. 28. 08:49
 23/24 anonim ***** válasza:
84%
Mi is együtt élünk a nagyszülővel. A babánkkal és a párommal mi hárman lent, fent pedig a nagypapa. Ő nagyon örül, hogy itt maradtunk, mert unokázhat, valamint őt és a páromat is meleg étellel várom haza munkából, és mi is örülünk, hogy itt van a papa. Jó látni az örömöt az arcukon. Testvérem külföldön él, szóval nincs kit zavarjunk. Mindenkinek megvan a kis élete, légtere ettől függetlenül, de jó tudni, hogy itt vagyunk egymásnak.
2021. okt. 28. 09:05
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi (én igaz, hogy még csak várandós voltam akkor) úgy laktunk anyósnál átmenetileg, hogy a vásárolt házunkon még kellett nagyobb átalakításokat végezni (víz újrakötése, fűtés kiépítése, stb.), de mind tudtuk, hogy tényleg átmeneti időszakról van csak szó. Emiatt is és az, hogy jó viszonyban is vagyunk, sokat segített gondolom.

Mire a pici megszületett, a kórházból már az új házba tudtunk egyből menni. De ha úgy van, bármikor visszamehetnénk hozzá, s azt is mondta, hogy bármikor számíthatunk rá, nem fog a nyakunkra járni, stb.

Nagyon szerencsés és hálás vagyok ezért a helyzetért.

2021. okt. 28. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!