Gond a liberóval? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Mi kezdettől fogva liberót használunk, 14 hónapja, de nálam csak egyetlen egy pelussal fordult elő ilyen, amikor be akartam "csatolni" a kezemben maradt a tépőzár. Szerintem kifogtál egy rossz minőségű csomagot.
Én a pampersel jártam egyszer hasonlóan, minden reggelre kijött a pelenka belseje, a gyerek egész teste tele volt apró zselével, de ismerőseim közül szinte mindenki pamperst használ, és senkinek nem volt ilyen gondja vele.
2.vagyok, mindenképpen írj nekik egy udvarias panaszkodó levelet. El fogják hinni, hogy jártál, nem fogják azt feltételezni, hogy te találtad ki a sztorit, különben nem erőlködnél mintavisszaküldéssel.
Én akkor panaszkodtam, amikor megújultak, és hirtelen a 4-es méret helyett az 5-ös kellett, pedig a babám ugyanakkora volt. Csak a megújulás miatt más lett a forma. A kedves udvarias panaszlevelemért cserébe kaptam egy egész csomag pelenkát ajándékba.
Szia!
Próbáld meg kicseréltetni a boltban, ahol vásároltad!
Elvileg ki kell cserélniük, és majd ők lejátszák a gyártóval! Esetleg kérd a vásárlók könyvét panasz beírására, attól megijednek a boltban! Nem hiszem, hogy neked kellene a gyártó után rohangálni, oldja meg a bolt!
Megpróbálom holnap a boltban is. De írtam a Liberónak is.
Az a gond, hogy még a blokkom sincs meg, itt vettem az egyik helyi kis coop üzletben. Az ottani blokkokat sosem rakom el.
Majd megírom, hogy mire jutottam. Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!