Mennyiért veszel max csizmát, kabátot a gyerekednek?
Én vettem egy csizmát most 15 ezerért, meg egy olcsóbb váltó csizmát 9000ért, mett tavaly megtanultam, hogy 1 csizma kevés sajna.
Kabátot 14000ért vettem télit a lányomra.
3 éves
Tesóm szerint nem vagyok normális hogy 40 ezret költök erre főleg egy 3 évesnek.
Pedig amit én vettem nem is hatalmas minőségek.
Ennél olcsóbban hol/hogy lehet?
Ennyit max a saját ruhámra költök, amit évekig hordok...
Csizma az aldibol 6-7 ezerért, kabátot ekkora korukban börzén vagy turiban vettem 2-3ezerért.
Én azt tanultam meg, hogy nekünk 1 normális bakancs bőven elég. Amikor 2-t vettem, kihasználatlan volt az egyik.
Superfit bakancsot veszek. Eredeti ára 22-25e. Tavaly 15-ért vettem. Remélem idén is kifogom olcsóbban, de ha nem, hát nem. Bàr két gyerekkel azért húzós.
Kabát: 5000-res aldis síkabátot szoktam. Egy nekünk ebből is bőven elég, van szárítógép.
De a nagylánynak van mellé egy "szép" is (nem mintha a síkabát csúnya lenne). Eredetileg 10 ezres hm-es, amit akcióval vettem 2 ezerért. Második telet fogja vinni. Nagy 6 éves, kicsi 3.
Van még sínadrágjuk is a télre (4000). A kisebbnek overál is (4500).
Kabát 4000ft/db lehet ciki de a nagymama hoztana szabadkai piacról. Bélelt meleg kabátok.
Bakancsok majd a dechatlonból max 10eft/db
Ennyi idős korában 30 körül volt a téli cipője. Es volt egy ócska Aldis vagy Lidlös szánkózáshoz.
Most már nagy fiú (10), így a sokszorosába kerül, mert több féle kabát és cipő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!