Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az, amit feltétlenül meg...

Mi az, amit feltétlenül meg akarsz tanítani a gyerekednek, amit neked nem tanítottak, de szerinted szüksége lesz rá, hasznára válik, ha tudja?

Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a pénzügy mellé venném a munkaügyi ismereteket is. Jogok, kötelességek.

Megtanítanám, hogy mennyire fontos beszélgetni

2021. okt. 22. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

tudja kimondani, hogy szeretlek

vállalja fel az érzéseit és álljon ki magáért

tudjon nemet mondani

2021. okt. 22. 16:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan dolog, ami szerintem a legtöbb szülőnek magától értetődik, de az enyémek hozzáállása más volt. Mindkét fiamat elküldöm jogsit szerezni, ahogy elerik a megfelelő életkort.

Én nagyon szerettem volna vezetni tanulni tini koromban, de a szüleim állandóan azzal ráztak le, hogy ők is maguknak fizették, úgyhogy az én jogsim nem az ő dolguk. Sajnos csak most, 34 évesen jutottam oda, hogy végre jogosítványom lesz, eddig vagy pénzem, vagy időm nem volt rá, és határtalan szívás most is munka és gyerekek mellett még ezzel is foglalkozni, ráadásul biztos vagyok benne, hogy fiatalabbak könnyebben ment volna, hamarabb ráéreztem volna.

A fiamnak nem ezt szeretném.

2021. okt. 22. 22:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden, amit a többiek írtak + házimunkával kapcsolatban több tipp és trükk jól jött volna.
2021. nov. 4. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!