Kistestvèr kèrdès..na de ìgy?
Mondjuk várj? Majd meglátod később.
Amikor a nagyobb 11 hónapos volt, a hátam közepére se kívántam egy másodikat, annyira lefoglalt, hiába akartunk eredetileg kettőt. Telt múlt az idő, alakultak a dolgok és végül 3 év lett köztük.
Ha megtehetitek, szerintem is várjatok pár évet. A szüleim 3 gyereket vállaltak be és bár hálás vagyok, hogy a világra jöttem, nem volt való nekik ennyi gyerek. Tudod, "végülis belőlem is normális felnőtt lett", de nem hiszem, hogy megfelelően mérték fel a határaikat.
Nekünk 2 gyerekünk van a férjemmel és hiába szerettünk volna négyet, be kellett látnunk, hogy a négyünk szellemi épségéért ennyiben meg kell állnunk.
Én csak azt tudom, amíg vacilálok, addig biztos nem lesz még egy. A férjem már legszívesebben ma nekiállna mégegynek.
De nekem nem ilyen könnyű. Akkor lesz, ha már nem lesznek a fejemben erős kétségek, amikor már nem egyik nap így, a másik nap úgy gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!