Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Családi kepre raszerkeszteni...

Családi kepre raszerkeszteni az elhunyt szeretteinket?

Figyelt kérdés

Lattam egy kepet, ami nagyon megtetszett, beraktam ide egy hasonlót.

(Remelem jo a link) [link]

A helyzet az, hogy boldog 5 fos csalad vagyunk, 3 gyerekkel, ferjemmel es gondoltam csinaltatok egy rajzolt/digitalis képet magunkrol. Aztan lattam, hogy emberek csinalnak olyat, hogy az elhunyt szeretteiket angyalkent megjelenitik a kepen. Az elozo ferjem 2 evvel a masodik kislanyunk szuletese utan eletet vesztette, nem mennek bele a reszletekbe. Gondoltam angyal formajaban ot is rarakatnam erre a kepre. Szerintetek?

Megkerdeztem par embert es nehanyan azt mondtak, ez nagyon morbid, meg, hogy nezne ki, hogy ket ferjjel vagyok a kepen.

2021. okt. 16. 13:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hat nekem mindenképp beteges egy elhunytat tenni egy képre az élők mellé. Értelmét se látom.
2021. okt. 17. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!