Lehet használtan venni dolgokat a babának?
Helló!
Mi használtan vettük az autósülést, kiságyat (matracot vettem újat!), és egy csomó ruhát turkáltam. Mosás és vasalás után semmi baja sem lesz. Babakocsit a vaterán vettem, de még dobozban volt, nem használták. Így is olcsóbb volt, mint az új.
Üdv. 3 hós baba anyukája
Szia!
Mi mindent majdnem használtan vettünk,vagy kaptunk. Úgy értem: babakocsi (darabokra szedtük, kimostuk), kiságy, kenguru,ruhák. Pl a ruhákat nagyon kis idegig hordják, tehát nem igazán kopnak el. Amit én újat vennék csak az a mellszívó, cumisüveg és hasonló dolgok.Persze ezt izlése válogatja.
Minden jót Neked!
32.hetes
Persze, lehet. Nem hiszem, hogy lenne olyan babadolog, amit nem tudsz megfelelően kitakarítani és sterilizálni, mert ha lenne ilyen, akkor azzal a későbbiekben is lenne probléma, ha a saját babád használata után akarod tisztítani...
Én a legtöbb ruhácskát kölcsön kaptam, kimostam és kivasaltam őket, semmi bajuk. Babakocsit, mellszívót is használtan vettem, az előbbit simán ki lehet takarítani, az utóbbit is tudod sterilizálni, inkább azzal lehet befürödni, ha esetleg van valamilyen rejtett hibájuk. A kiságy új, de csak azért, mert ajándékba kaptuk anyósoméktól, ha nekünk kellett volna venni, akkor használtat veszünk, bele egy új matracot.
Amiből viszont újat vettem: cumisüvegek, lepedő, ágyneműhuzat, kádas öltöztetőállvány (nagyon megtetszett és ragaszkodtam hozzá), valamint légzésfigyelő (ezzel nem mertem játszani, mert szintén előfordul, hogy a használtnak lehet olyan hibája, amit kipróbáláskor nem veszel észre, hanem lehet, hogy csak használat közben és ez olyan dolog, amin elég sok múlik). Illetve még apróságok vannak, kozmetikai kellékek, amelyek újak. És persze textilpelus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!