Mikor adtátok fel, hogy sok lány után jöjjön egy fiú, vagy fordítva?
Figyelt kérdés
Tehát ahol x fiú van, és vágytak lányra, ott mikor, hanyadik gyerek születése után adtátok fel, hogy legyen még egy baba, hátha lány? Vagy fordítva?2021. okt. 14. 17:06
1/13 anonim válasza:
Barátnőm 3 fiú után nem vállalt többet.
2/13 anonim válasza:
Egy ismerősünk a negyedik fiú után.
3/13 anonim válasza:
Sosem akartam fiút, 4 lányom van.
4/13 anonim válasza:
Barátnőmék 4en vannak tesók. Gondolom nem bíztak m@r a szülők abvan h az 5. fiú lesz...
5/13 anonim válasza:
Ismerősnek 4 lány után lett az 5. gyerek fiú, ők meg is mondták, hogy addig mennek amíg nem lesz fiuk.
6/13 anonim válasza:
4 gyerekünk lett, de ennyit is terveztünk nemtől független. 4 fiú lett. Örültem volna egy kislánynak is, de imádom a fiaimat és van egy keresztlányom is:)
7/13 anonim válasza:
2 fiam van az első házasságomból. Lányt szerettünk volna.
Most az új férjem fiút szeretett volna, én Lányt. Lányunk lett. Egy baba lesz, kisfiút szeretne, nekem mindegy.
De van sok olyan ismerősöm, ahol 4 babát vállaltak és mind egynemű lett.
Sőt van egy ismerősöm, aki extrém eset. Vállaltak ötödik babát, hátha kislány lesz. Iker fiúk lettek 🤣
8/13 anonim válasza:
Ismerősömék két gyereket terveztek, mindkettő fiú lett, de nagyon szerettek volna lányt, így bevállaltak egy harmadikat is. Ő is fiú lett :) Vélhetően megállnak háromnál.
9/13 anonim válasza:
Közeli ismeretségben nincs ilyen, de régen volt egy ügyfelem, aki elmesélte, hogy a 4. után még megkockáztatták, hátha ötödikre sikerül egy kislány. Ikerfiúk születtek. Ekkor adták fel.
10/13 anonim válasza:
Mi 3-4 gyereket akartunk, lett 4 kislányunk, végül úgy láttuk, jöhet még egy baba, no ő is kislány lett, itt megállunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!