Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Először fiú aztán lány? Vagy...

Először fiú aztán lány? Vagy fordítva?

Figyelt kérdés
én úgy halottam hogy a nagyobb fiú testvér jobban védelmezi a kistestvérét mint a lány. én elhiszem hogy van ilyen de pl. a barátnőmnek nővére van és a barátnőmet úgy védi...azt is halottam hogy ha a lány nagyobb és egy öcse van akkor a fiú lányos lesz. ti ezt hogy gondoljátok?

2012. márc. 14. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ezen nincs mit gondolkozni, úgy jönnek, ahogy jönnek, aztán kialakulnak a testvéri viszonyok. :o)

Én pl. a harmadik lányomat várom...

2012. márc. 14. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:
és ők jól kijönnek?
2012. márc. 14. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezen én is sokat filóztam már, de igazából úgy vagyok vele én is, hogy ahogy jönnek majd a gyerkőcök, úgy lesz jó.

Szerintem ez a szülőn is múlik, hogy hogyan neveli a gyereket..lehet van olyan család, ahol egyneműek a tesók, mégsem tűrik el egymást, míg máshol az ellenkező neműek is tök jól magvannak..

Mi amúgy 4-en vagyunk lányok, és sokat veszekszünk, mégis bármi van, iszonyatosan össze tudunk tartani:)

2012. márc. 14. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, bár van visítozós balhé is rendesen, de nagyon szeretnek együtt lenni, és védi/tanítja a nagy a kicsit.
2012. márc. 14. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, nálunk a lányom a nagyobb, a fiam a kisebb. Egyáltalán nem lányos a kissrác :-)

Nekem az a tapasztalatom, hogy anyáskodik felette a nővére, mindig nevelni próbálja, aztán ebből néha konfliktusok keletkeznek, mert a kicsi persze ezt nem tűri :-)

2012. márc. 14. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Kislányom a nagyobb és kisfiú a kisebb.Alánykám nagyon anyáskodó,a fiam is inmkább ,,kislányosabb.""Vagyis inkább finomabb.

Tesóméknál fordítva van.Ott a kislány nagyon fiús.Úgyis beszél, viselkedik.

a kislányom jobban odafigyel az öccsére, mint a kisfiú a hugára.

2012. márc. 14. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:

2 fiam van :-)

de én úgy hallottam,hogy ha nővér öcs felállás van akkor a fiú okosabb lesz...jobban meg akar majd felelni.

nekem van bátyám,öcsém is.de soha nem volt a bátyám az a védelmező típus.Inkább az öcsémet védtem/tük

2012. márc. 15. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!