Miért van az, hogy ahol nincs lány gyermek és születik egy, akkor őt elrontják vagy fordítva?
"ahol nincs lány gyermek és születik egy" = akinek van lánya
"akkor őt elrontják vagy fordítva" = elkényeztetik a lányt (Tehát a világ összes lánya el van rontva. Köszi, hogy ma is okosabb lehettem, Kérdező! :D), vagy ő rontja el a szüleit.
Így fordítom, de hogy mi a kérdés, azt 'nemtom.
Szerintem én értem. Fordítok: Adott családban mindig csak fiú gyermek születik. Aztán egyszer "végre" születik egy lány és őt a család ezért jól elkényzteti. A fordítva meg azt jelenti, hogy ugyanez van ott is, ahol sok lány gyerek után születik egy fiú.
Válaszolni sajnos nem tudok egyelőre, nálunk csak lányok vannak még.😃A fiút majd nekem kéne összehozni😂
Ha azt kérdezted, ahogy #5-ös értelmezte, akkor gondolom azért, mert nagyon várták, és örülnek neki, ezért mindent megadnak neki.
Vagy mert ő a legkisebb.
De sokszor nem függ össze maga a gyerek az elkényeztetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!