Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van valami ételt vagy akármit,...

Netti11face kérdése:

Van valami ételt vagy akármit, amitől hamar el lehet hizni? Talán 41 kiló vagyok és 13 éves és sokan mondják, hogy elég vékony vagyok és mindig elrontja a napom . Valami ételt nem tudtok, ami hamar hízlal? 13/L

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!

2015. szept. 6. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Mc donalds kaja !!!!!
2015. szept. 6. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz azzal mit mondanak, ha friss vagy, egészséges, jól érzed magad, akkor nem kell hizlalni magad. Inkább vékony legyél, mint 100 kilós, manapság sok az elhízott fiatal, örülj, hogy te nem vagy ilyen.

Étkezz változatosan, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, és sportolj valamit.

2015. szept. 6. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg ne foglalkozz velük. Az egészségedre törekedj, fogyassz több gyümölcsöt, zöldséget, húst :)
2015. szept. 6. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Az előttem szólókat erősítem, ne hallgass rájuk!

Tetszés szempontjából is szép a vékony, bár nem mindenkinek tetszik, ahogy a kövérebb sem.

Ne akarj hízni, pár év múlva lehet azt a kérdést teszed fel, hogy hogy lehet gyorsan lefogyni :D

Tényleg örülj neki, hogy te nem vagy elhízott :) Kicsit se rontsa el a napod, inkább légy rá büszke

Magasságod nem tudjuk, de elvileg 13 évesen 41 kg teljesen rendben van

2015. szept. 7. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!