Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem akarom,...

Mit tegyek, ha nem akarom, hogy a volt férjem találkozzon a gyerekekkel, de ő perrel fenyegetőzik?

Figyelt kérdés

Három közös gyerekünk van, ebből kettőnek van facebookja, látnak mindent.

Amióta új párkapcsolatom lett, azóta az apjuk folyamatosan olyanokat ír ki rólam az üzenőfalára, hogy én fél Budapesttel megcsaltam, meg hogy én nem vagyok anyának való. Legutóbb túllőtt a célon, és olyat írt ki, hogy lehet, hogy a gyerekek fele nem is az övé. Ezt látta a két nagyobbik gyerek, és nem akarnak találkozni az apjukkal, és mivel ők nem akarják, ezért én sem akarom, hogy találkozzanak az apjukkal. Ezeket fel tudom használni ellene, hogyha beperel a gyerekek láthatása miatt?

2021. okt. 14. 15:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
14 éves kortól dönthet a gyerek, hogy akar-e lathatasra menni.
2021. okt. 14. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Úgy látszik ezzel nincs tisztában az idióta 5-ös válaszoló, és azt hiszi minden ember egy bábú amíg 18 éves nem lesz. Borzasztó, hogy mennyire biztos tud lenni a saját hülyeségében.
2021. okt. 14. 21:45
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Konkrétan 14 éves kort ha betöltötte a gyerek, bebattyog a lakhelye szerinti gyámügyi hivatalba és nyilatkozik arról, hogy a továbbiakban nem kíván részt venni a láthatásokon.
2021. okt. 14. 21:49
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Ennyi
2021. okt. 14. 21:54
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

11. és 13. válaszoló írta le a helyes választ.

Amúgy, ha a gyerek nem akar menni a láthatásra és 14 év alatti, akkor beszéld meg vele, kérdező, hogy láthatás alatt viselkedjen folyamatosan úgy az apjával, hogy neki se legyen kedve találkozni a gyerekével.

2021. okt. 14. 23:38
 16/18 anonim ***** válasza:
27%

Tévedésben vagytok, de mindegy. A láthatás a szülő joga és akkor is jár, a pl az apa bántalmazta a gyereket, csupán ilyenkor felügyelt láthatást ítélnek meg. Attol, hogy nektek nem tetszik a válaszom, még helyes, lehet nyugodtan utána nézni.

Fenyőfa!

A rendkívüli intelligenciát tükröző privát üzenetedre pedig csak annyit mondanék, édesanyád biztosan szégyellni magát, hogy ilyen bunko lettél.

2021. okt. 15. 07:44
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

9!

De, lefejti.

2021. okt. 15. 07:44
 18/18 anonim ***** válasza:
95%
Én azért megírnám a volt férjednek, hogy a közösségi háló nem erre való és jó lenne, ha felnőne végre,mert ezekkel csak magát és a gyerekeket járatja le. Ne is csodálkozzon, ha emiatt csúfolni fogják vagy kiközösítik őket. Attól, hogy szétmentetek nem kell tönkretennie a gyerekek életét is.
2021. okt. 15. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!