Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem akarom,...

Mit tegyek, ha nem akarom, hogy a volt férjem találkozzon a gyerekekkel, de ő perrel fenyegetőzik?

Figyelt kérdés

Három közös gyerekünk van, ebből kettőnek van facebookja, látnak mindent.

Amióta új párkapcsolatom lett, azóta az apjuk folyamatosan olyanokat ír ki rólam az üzenőfalára, hogy én fél Budapesttel megcsaltam, meg hogy én nem vagyok anyának való. Legutóbb túllőtt a célon, és olyat írt ki, hogy lehet, hogy a gyerekek fele nem is az övé. Ezt látta a két nagyobbik gyerek, és nem akarnak találkozni az apjukkal, és mivel ők nem akarják, ezért én sem akarom, hogy találkozzanak az apjukkal. Ezeket fel tudom használni ellene, hogyha beperel a gyerekek láthatása miatt?

2021. okt. 14. 15:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
A ferjed nem normalis, en messze elkerulnem, ezekbol lesz a feltekeny, pszichopata ex. Sajna a kerdesedre a valaszt nem tudom, biztos segitenek hamarosan ebben Neked.
2021. okt. 14. 15:35
 2/18 anonim ***** válasza:
44%
Illetve a volt ferjed, bocsi..
2021. okt. 14. 15:36
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Elváltatok már? Volt gyermekelhelyezes és láthatás és az arrol szóló ítélet jogerős? Ha igen, akkor menniük kell a gyerekeknek és nincs oylan, hogy nem engeded. Ha nem tetszik, akkor indíthatsz pert a kapcsolattartás újraszabályozása miatt, de el kell mondjam, esélytelen vagy. A xar apa is jobb mint a semmilyen a törvény logikája alapján, így bizony nem fogják apát eltiltani a gyerekektől.
2021. okt. 14. 15:39
 4/18 anonim ***** válasza:
56%
Én úgy tudom ebben szabad akarata van a gyereknek, ha nem akar találkozni az apjával akkor nem kell neki. Per ide vagy oda. Mit fognak csinálni? Rendőrautóval odaviszik a gyereket?
2021. okt. 14. 18:54
 5/18 anonim ***** válasza:
57%

4!

Rosszul tudod. Nincs szabad akarata benne a gyereknek, amíg gyerek. 18 évesen, felnőttként majd eldönti, addig nem.

A rendőr elkíséri az apukát a kijelölt lathatasi időben és anyuka köteles átadni. Ha nem teszi, pénzbüntetés. Nem kevés. Kirívó esetben börtönnel is végződhet, ugyanis a kapcsolattartás akadályozása bűncselekménynek számít.

2021. okt. 14. 18:58
 6/18 anonim ***** válasza:
46%
5. Szerintem nem, véleményem szerint hülyeségeket írtál.
2021. okt. 14. 19:02
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

6!

A véleményed a magánügyed, nem igazán érdekel, pláne hogy köze nincs a valósághoz. Én a tényeket írtam.

2021. okt. 14. 19:07
 8/18 anonim ***** válasza:
32%
Írogathatod a baromságaidat attól még nem lesz igaz.
2021. okt. 14. 19:43
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
#5: Azt azért kötve hiszem, hogy a kísérő rendőr erőszakkal lefejtené az anyja nyakából az ordítva tiltakozó gyereket.
2021. okt. 14. 20:26
 10/18 anonim ***** válasza:
40%

4-es vagyok.

9# pontosan erről van szó. És ezt még lehetne hosszasan fejtegetni, de igazából ennyi a lényeg.

2021. okt. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!