Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretném magammal vinni a...

Szeretném magammal vinni a gyerekeimet, de az apjuk fenyegetőzik, hogy megöl minket ha elviszem őket magammal?

Figyelt kérdés
A gyerekeim apja több alkalommal is bàntalmazott engem, így 15 év utàn eljött a döntés hogy szabadulni akarok tőle, de nem akarja el engedni velem a gyerekeket! A munkahelyem 31.vel megszűnik, így minden bizonytalannà vàlt! Jövő hónapban költözöm le vidékre az új pàromhoz. Neki sem okoznànak gondot, szerezné ha a gyerekek velünk lennének de félt is a gyerekek apjàtól! Nem tudom hogy mit tegyek! Merjek e kockàztatni? Vagy előszőr legyen egy biztos munkàm és pereljem el a gyerekeket az apjuktól ha màr rendeződtek a dolgaink és biztosan fent tudom őket tartani? Mik az esélyeim vajon ha maradnak az apjukkal egy ideig, illetve mennyire merjek az életem àràn is akár kockàztatni? Nem tudom melyikkel àrtok nekik kevesebbet?

#Fontossàg
2017. júl. 20. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Feljelenteném a rendőrségen bántalmazásért és halálos fenyegetésért. Ez nem játék.

Már rég megtettem volna, ha megütött volna. Illetve nem csak fizikailag tud valaki bántalmazni, nyilvàn lelkileg is ugyanígy tett.

Ne félj elmenni a rendőrségre, és elmondani hogy megfenyegetett azzal hogy ha elhagyod, megöl. Ha esetleg van írásos vagy képi bizonyítékod ellene, azt is vidd magaddal. Hidd el, soha többet nem fog ártani Nektek azután, hogy ezt megléped, és élhetitek az életeteket boldogan nélküle.

2017. júl. 20. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
vagyis azon gondolkozol,hogy otthagyod őket az apjuknál,aki meg akarja ölni őket?
2017. júl. 20. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg sem kérdezném róla, arról meg szó sem lehetne, hogy ott hagyjam őket.
2017. júl. 20. 23:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem őket, az új pàromat meg engem akar meg ölni
2017. júl. 21. 08:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd ott a gyerekeket. Ezt a bíróságon ellened is fordíthatja, hogy egy új pasiért elhagytad a gyerekeket. Vidd magaddal őket, keress egy jó ügyvédet, és mihamarabb add be a válási és a gyermekelhelyezési papírokat. Menj el a rendőrségre, jelentsd fel bántalmazásért és életveszélyes fenyegetésért, valamint kérhetsz távoltartást is (bár ennek nem tudom a menetét).

Anno minket apám vert, anyám szó szerint megszökött velünk, de apám ránk talált. Visszavitt minket gyerekeket magához, ígérgetett mindent, mi hittünk neki (11 éves voltam én, 14 a bátyám). Karácsony előtt anyukám eljött, hogy karácsonyra 3 napra elvigyen magához, de persze nem engedett vissza. Tesóm maradt, apám "pénzelte".

12 éves koromig bepisiltem éjszaka, rettegtem, hogy apám visszavisz. Ne hagyd ott a gyerekeket, mert még ellened is fordíthatja őket.

2017. júl. 21. 11:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Meg oldódni làttszik a dolog! Sikerült felvennem hang felvételre, hogy fenyeget minket, így hétfőn megyek be a rendőrségre megtenni a feljelentést ellene. Így màr azért nagyobb és jobb esélyeink vannak, és talàn nem kell annyira rettegnünk tőle tőbbet!
2017. júl. 22. 08:39
 7/8 anonim ***** válasza:
jó,csak tudj róla,hogy hangfelvételt készíteni az érintett beleegyezése nélkül személyiségi jogokat sért,de nem kell megijedni,mert ezzel együtt felhasználható a bíróságon a férjed ellen,de ha beperel,kártérítésre ítélhetnek.
2017. júl. 22. 08:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom ennek is utànna néztem. Bàr ilyen esrtben nem szoktak belőle ügyet csinàlni legjobb tudomàsom szerint.
2017. júl. 23. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!