Szeretném magammal vinni a gyerekeimet, de az apjuk fenyegetőzik, hogy megöl minket ha elviszem őket magammal?
Feljelenteném a rendőrségen bántalmazásért és halálos fenyegetésért. Ez nem játék.
Már rég megtettem volna, ha megütött volna. Illetve nem csak fizikailag tud valaki bántalmazni, nyilvàn lelkileg is ugyanígy tett.
Ne félj elmenni a rendőrségre, és elmondani hogy megfenyegetett azzal hogy ha elhagyod, megöl. Ha esetleg van írásos vagy képi bizonyítékod ellene, azt is vidd magaddal. Hidd el, soha többet nem fog ártani Nektek azután, hogy ezt megléped, és élhetitek az életeteket boldogan nélküle.
Ne hagyd ott a gyerekeket. Ezt a bíróságon ellened is fordíthatja, hogy egy új pasiért elhagytad a gyerekeket. Vidd magaddal őket, keress egy jó ügyvédet, és mihamarabb add be a válási és a gyermekelhelyezési papírokat. Menj el a rendőrségre, jelentsd fel bántalmazásért és életveszélyes fenyegetésért, valamint kérhetsz távoltartást is (bár ennek nem tudom a menetét).
Anno minket apám vert, anyám szó szerint megszökött velünk, de apám ránk talált. Visszavitt minket gyerekeket magához, ígérgetett mindent, mi hittünk neki (11 éves voltam én, 14 a bátyám). Karácsony előtt anyukám eljött, hogy karácsonyra 3 napra elvigyen magához, de persze nem engedett vissza. Tesóm maradt, apám "pénzelte".
12 éves koromig bepisiltem éjszaka, rettegtem, hogy apám visszavisz. Ne hagyd ott a gyerekeket, mert még ellened is fordíthatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!