Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik, hogy az egyik halvány...

Létezik, hogy az egyik halvány pozi, a másik nega?

Figyelt kérdés

2 tesztet csináltam reggel (különféle márka), az egyik nagyon halvànyan pozit jelez, a másik negatívat.

Mind a kettő 20-as.

Két nap van a mensimig, de úgy fájtak a melleim és sokat pisilek, hogy muszáj volt csinálnom.

2021. okt. 13. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kép?
2021. okt. 13. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod eldönteni, akkor 2 nap múlva meg kell ismételni, amíg egyértelmű nem lesz. Emiatt tök felesleges kérdést kiírni...
2021. okt. 13. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
ezért nem érdemes egyszerre 2 tesztet is csinálni
2021. okt. 13. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyél 10 es tesztet
2021. okt. 13. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 26-27-28 naposak voltam a ciklusaim, de kivártam a 28 napot. Csak amiatt meresztgettem nagyon a szemem a 25-ös tesztre mert késett, de ha egy nappal előbb csinálom kidobtam volna negatívként. Időn belül jött ki, de lassan és tényleg rosszabb fénynél nem is láttam volna, hanem kuka. Csináltam még egyet 2. vizeletből ugyan abból a fajtából, az is halvány volt de valamivel erősebb.

Vettem egy 10-es erősségűt, másnap reggel megcsináltam együtt a 25-el, a 25 még mindig lehelet halvány, a 10-esen szinte egyforma a két csík.

Úgyhogy lehet, hogy inkább csak úgy jártál mint én.

2021. okt. 14. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!