Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák,ma mennyi időt töltött...

Anyukák,ma mennyi időt töltöttetek el saját magatokra,nyugiban?

Figyelt kérdés

Az ètkezès nem számìt :)

Mivel èn a kisfiammal eszem,ìgy akkor is kávèzom,tehát ez nem számìt nálam. Mikor aludt online rendeltem pár cuccot,pihentem,megnèztem a sztárban sztár leszek rèszèt,megettem azt,amit mellette nem ehettem :) ez kb 3 òra szabadidő volt. A házimunkát allor csinálom,ha èbren van,nem zajongok,ha nem muszáj.Este lezuhanyoztam,szőrtelenìtettem,hajatmostam. Fèrjemmel volt egy òránk,majd aludni ment,s most netezek kicsit, harapok valamit mèg,visszaìrok a barátnőimnek,aztán alvàs..10 hòs kisfiù anyukája

2021. okt. 12. 22:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
Nyugi, csajok, ez a space nélküli troll. Hagyjátok.
2021. okt. 13. 07:36
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

"Ha akkor házimunkázol mikor ébren van akkor mikor foglalkozol a gyerekkel?"

Mondjuk házimunka közben?

Az én fiam fél éves, napi 2-3 alkalommal alszik, nem túl hosszúakat, nekem is olyankor van szabadidőm. Vagyis, van, hogy beledolgozom a vállalkozásunkba ilyenkor, vagy igrn, csinálok házimunkát az alvásideje alatt, de nem mindig.

Szóval, mellette házimunkázom. Ő kúszik itt körülöttem vagy főzéskor pl. felteszem magam mellé a pultra pihenőszékben, mondókàzunk, puszilgatom. De most, ebben a Szent percben például nagyon jól eljátszik egyedül.

2021. okt. 13. 07:55
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
a házimunkát a gyerekkel együtt is lehet végezni, vele egy helyiségben, közben beszélgetni vele, az nem "vele levés"? kedves 8-as és 10-es.
2021. okt. 13. 10:51
 14/23 A kérdező kommentje:
Alig foglalkozok a gyerekkel,mivan :D miert,te ugy hazimunkazol,hogy berakod a jarokaba, vagymi? Az en fiam nagyon ritka,ha egyedul eljatszik mostanaban,igazi kiskutya,maszik utanam mindenhova. De hogy ertsd is : tegnap reggeli utan elpakoltam,addig ha keri,megissza a tapszeret,csak megdontom az etetoszeket. Be kipakolok a mosogatogepbe,kozben mondokazok,beszelek hozza,ha megitta,kiveszem,lerakom magam melle. Felraktam a zoldborsokrmelevest foni,kozben krumplit,hagymat gurigat,adok neki muanyag cuccokat,visszaguritom neki,beszelek vele,tancolunk,mert kozbe megy a retro radio,rakosgatjuk a hutomagneseket. Bepakoljuk a mosast,megnezzuk ezerszer hogy forog a mosogep,szaritogep. Kiszedem a szaraz ruhat,hajtogatom,o is belemaszik,pakolgatja,magara huzza a lavort. Kozben magaban is jatszik,jon-megy,mig befejezem a fozest,persze allandoan nezek ra...eszunk kozosen s le is ulok vele jatszani JATEKOKKAL a szobajaban is. Ha porszivozok is jatszok vele,kergetem,imadja a ledes lampat,s ahogy tologatom. Ha pelenkazom is csiklandozom,beszelek hozza,puszilgatom,ez is jatek. A furdesnel ugyanez. De igazad van,nem foglalkozok szegennyel :D 🤷 Egyebkent most alszik es most pakolasztam el,fozom a rizst,ez csendesen is megy.
2021. okt. 13. 11:06
 15/23 A kérdező kommentje:
Ja es nem vagyok troll sem,pusztan kivancsi voltam kinek mennyi ideje jut magara..🤦 Nyilvan a tobbgyerekeseknel huzosabb mar ez. Nem azt mondom,h vegetalok en is allandoan,mikor alszik,pl amikhez vegyszer kell,takaritashoz,azt akkor csinalom,ha alszik,vizkotelenites,wc stb. Ez csendesen is megy. De ha alszik,s nem muszaj nem zajongok a paraelszivoval,edenyekkel nem csorgok,nem huzom elo a wileda turbot s nyomom a pedalt rajta..Nekem pl nem esne jol,ha aludnek es direkt csorognenek mindennel a hazban,s nem lennenek ram tekintettel. Sajna a konyhank egybenyilik a nagy etkezovel,nincs rajta ajto,nagyon behallatszik. 4 szobas lakas ,nem emelezes hazban lakunk,ahol lehet mindent csinalni,ugysem ebred meg ra. A mosogep megy most is,s a szoba mellett van pont,arra nem kel fel,ezek ki vannak mar tapasztalva. Na de zarom a temat,szep napot mindenkinek :)
2021. okt. 13. 11:35
 16/23 anonim ***** válasza:
50%
Jaj kérdező, hogy merted leírni, hogy pelenkázás közben csiklandozod és puszilgatod??? Ezért engem kikiáltottak pedofilnak itt az oldalon. Közölte velem az illető, hogy az én mocskos fajtám megnyomorította gyerekkorában.
2021. okt. 13. 12:50
 17/23 anonim ***** válasza:
55%
Azért vagyok lepontozva, mert dolgozok???
2021. okt. 13. 14:23
 18/23 A kérdező kommentje:
16-os,ezt nem mondod komolyan? Jesszusom,en rendszeresen puszilgatom a talpat is,imadom es o is, ha ranezek mar nevet sokszor ...en sem agyon csikizem,csak finoman :)
2021. okt. 13. 15:03
 19/23 anonim ***** válasza:
De komolyan mondom. A szájrapusziról meg a szerelmemnek becézésről kérdezett a kérdező (azt hiszem) hogy az nem pedofília-e már. Linkelni nem tudom a kérdést, mert töröltem a listából és ott volt egy kommentháború, hogy ki a pedofil és ki nem aki megpuszilja a gyereket...én az lettem.
2021. okt. 13. 15:17
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a szájrapuszi meg a szerelmezés tényleg beteges:O
2021. okt. 13. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!