Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák,ma mennyi időt töltött...

Anyukák,ma mennyi időt töltöttetek el saját magatokra,nyugiban?

Figyelt kérdés

Az ètkezès nem számìt :)

Mivel èn a kisfiammal eszem,ìgy akkor is kávèzom,tehát ez nem számìt nálam. Mikor aludt online rendeltem pár cuccot,pihentem,megnèztem a sztárban sztár leszek rèszèt,megettem azt,amit mellette nem ehettem :) ez kb 3 òra szabadidő volt. A házimunkát allor csinálom,ha èbren van,nem zajongok,ha nem muszáj.Este lezuhanyoztam,szőrtelenìtettem,hajatmostam. Fèrjemmel volt egy òránk,majd aludni ment,s most netezek kicsit, harapok valamit mèg,visszaìrok a barátnőimnek,aztán alvàs..10 hòs kisfiù anyukája

2021. okt. 12. 22:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Fél 11-kor feküdt le aludni, dél volt mire elpakoltam az online bevásárlás cuccait és ettem valamit. Aztán elheveredtem az ágyon és elaludtam 🙄🙄negyed 2-ig. Ilyen nem igazán szokott lenni. Fél 2 után kelt a gyerek és csak most este 9-től van újra pihi. Tv-zek, telefonozok.
2021. okt. 12. 22:26
 2/23 anonim ***** válasza:
51%
Kb ugyanennyit, csak a tv-t cseréld ki puzzle-re, a hajmosást meg gél lakkra. 😊 Plusz pitét sütöttünk a gyerekekkel, ami nekem a legnagyobb kikapcsolódás, imádom a tésztáját.
2021. okt. 12. 22:27
 3/23 anonim ***** válasza:
63%

Ma káosz volt, nem akart elaludni a lányom, 4-kor aludt el a tv előtt, nem volt tervben. Férjem 5-kor vette át tőlem, akkor leültem játszani 2 órát (gépen)

Lányom 8-kor aludt el, azóta a férjemmel vagyok, most éppen az ágyban telefonozunk :D

2021. okt. 12. 22:50
 4/23 anonim ***** válasza:
80%

Aludt ma 1,5-2 órát, illetve lassan 2,5 órája alszik azóta.

Nem sok mindent csináltam a szabadidőmben, nappal szunyáltam, most este telefonozok, mert fáradt vagyok.

2021. okt. 12. 22:52
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

10 percem volt a wc-n, meg most, de mindjárt alszom.

Két gyerek itthon. A nagy 6, de lábát törte, a kicsi 2,5.

2021. okt. 12. 22:52
 6/23 anonim ***** válasza:
9%

12 óráztam éjszaka. Hazaértem 7:30-ra. Ettem,fürödtem, aludtam 15:30-ig. (elaludtam, csak 15-ig szoktam aludni).

16-kor indultam a buszhoz (1 óra az út). Addig zenehallgatás, pihi.

18-tól dolgozok 06-ig. Hazaérek, kezdem elölről. 3 napot dolgozok, utána 3 nap pihenő. (utána 3 nappal, 3 pihenő).

Kislányom 5.5 éves.

2021. okt. 13. 01:30
 7/23 anonim ***** válasza:
28%
Most dicsekedsz?
2021. okt. 13. 06:07
 8/23 anonim ***** válasza:
57%
Ha akkor házimunkázol mikor ébren van akkor mikor foglalkozol a gyerekkel?
2021. okt. 13. 06:17
 9/23 anonim ***** válasza:
74%

8, azért a házimunka nem egész napos meló, szerintem :D

De miért van mindenki lepontozva?

2021. okt. 13. 06:31
 10/23 anonim ***** válasza:
44%
9es igen nem egész napos meló, de a gyerek még alszik legalább kétszer napközben, tehát az az idő is kiesik amikor vele foglalkozhatna. Tehát igazából alig van a gyerekkel
2021. okt. 13. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!