Lelkileg hogy viseltétek az első szülés utàni heteket?
Igazából ezt leírjátok de azt nem meritek bevallani, h hülyeség volt gyereket vállalni.
Ilyenkor már jön a duma, h na jó azért szeretjük, szép dolog stb. De amikor konkrétan el kell mondani az érzéseket akkor kiderül, h rohadtul rosszabb lett az életetek. Igaz?
Na egy gyerekmentes aki önigazolást keres hogy mennyire jó döntést hozott :)
3as válaszoló vagyok, azóta eltelt 1 év. Habár az eleje nehéz volt, mostanra teljesen más. A legjobb döntés volt gyereket vállalni, imádom a fiamat, és hamarosan vállaljuk a következőt. Az a sok rossz érzés amit leírtam csak néhány hétig tartott, és a hormonok miatt teljesen normális reakció volt. Felesleges volt ideböfögnöd ezt a kárörvendést, én pl boldog vagyok, és nem lett szarabb az életem :)
Vállaljátok mi a Babaváró miatt.
Ezek önámítások. Nyilván egy nárcisztikus, önámitó szülő nem képes rendes embert nevelni.
A párod meg, h kit intézget melletted az hagyjuk.
Légyeg, h utálod a munkád és megint 2 évig nem kell majd melóznod és a Babaváró kedvezmény is meglesz.
Az meg, h szarul vagy nem számít, amikor bármikor kiírhatod, h imádod és minden jó.
🤡🤡🤡
Van gyerekem amúgy de, csak úgy vállatuk be, h 50/50%ba csináltunk mindent a párommal a legelejétől, plusz van segítség, plusz nem volt szükségünk Babaváróra meg ilyenek.
Nekem pszichológus az egyik diplomám, páromnak meg orvos de vállalkozásban dolgozik más gazdasági területen. De más esetben nyilvánvalóan szar lett volna az egész de nem is hazudtam volna, h nem az, hát látom, h rommá vannak menve a kapcsolatok, emberek a gyerek után és csak a hazudozás megy, h jaj de jó.
14.-nek nagyon becsípődött a babaváró. 🙊🤦🏼♀️
szó se volt róla sehol sem, ti nem kaptátok meg vagy mi? 🤡🤡🤡
13as!
Sziaa! Hogy vagytok? Nekem annyira valtozo, és mostanaban újra olyan szarul vagyok :D annyira szornyen eszik a gyermekem és ez leterhel idegileg, mert már nem tudom mit tegyek h a kedvében járjak :D és most jött meg először a menstruaciom is :D mostanaban egyre tobbet érzem hogy mindent rosszul csinálok és felek attól h nem tudom boldoggà tenni a gyermekem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!