Mosási nehézség?
Figyelt kérdés
Sziasztok anyucik, a kisfiam esőnadrágja szó szerint tiszta sár. Ezt hogyan takarítjátok? Nem merem betenni a mosógépbe.2021. okt. 12. 11:12
2/9 anonim válasza:
Lavórban vagy végső esetben csap alatt előbb kézzel átmosom.
Természetesen nem bässza be így az ember lánya a gépbe :-D
3/9 anonim válasza:
Nem is jó betenni így a mosógépbe.
Áztasd be egy lavór vízbe, én egy kis mosószódát szoktam bele tenni. Párszor dörzsöld át, akár egy puha szálú kefével is. Vedd ki, csavard ki. Öntsd ki a vizet, én a vécébe szoktam.
Aztán ezt ismételd addig, amíg olyan állapotúnak ítéled, hogy nyugodt szívvel mehet a mosógépbe. Nálam ez kb. 3 kör szokott lenni.
4/9 anonim válasza:
Az esőnadrág alatt azt a vízhatlan nadrágot érted? Én azt helyileg a kádban lezuhanyoztatom kívülről, természetesen teszek alá egy lavórt, hogy a sár ne tömítse el a lefolyót. A vizet a wc-be öntöm.
5/9 anonim válasza:
Ehhez a kérdéshez mennyire kell életképtelennek lenni?
7/9 anonim válasza:
Simán be teném gépbe 20 perces gyors program azt kész .
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, a vízhatlan esőnadrág.
Nem vagyok életképtelen, de ez a nadrág tényleg nagyon sáros, az egész vastagon sáros
2021. okt. 12. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!