Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosult vagyok a csaladi...

Jogosult vagyok a csaladi adoviszateritesre szerintetek?

Figyelt kérdés

Ha juliusig neveltem a kozos gyermekunk a csp es gyes is en vettem igenybe

De juliusban szetmentunk utana szuleim csaladba fogadtak a gyermekem. mert anyuka lelepet es egyedul nemtudtam megoldani a tovabbi neveleset.(csak segitem oket. es jatszok felugyelem napi 3 orat azert vele vagyok ). akkor jogosult vagyok a csaladi adovisszateritesre?

Azt olvastam 1 nap is eleg 2021 ben amikor jogosult voltal hogy ervenyesitsed?

En vegig dolgoztam szoval ha csak juliusig is kapnam az is olyan 200 e ha vegig akkor tobb.

Szuleim igyis ugyis kapjak mert van 2 testverem egyik 17 masik 15 utanuk is jar.

Apam mivel o keres jobban es igy az en gyerekemmel egyutt 3 gyerekesek es igy adomentes szoval nekik kisebb amugy is az igenybe veheto osszeg .

#Csaladi adoviszaterites
2021. okt. 11. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem igen, mert ahogy írod, arról volt szó, aki egy napig is jogosult volt, visszakapja az egész éves szja-ját.
2021. okt. 11. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd,

aki szilveszterkor elment kicsit kikapcsolódni, összeszedett egy nőt, január elsején otthon kialudta magát, majd másodikát elköltözött, és onnantól a gyerekei felé se nézett, gyerektartást nem fizetett, az is jogosult rá.

2021. okt. 12. 07:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Jo ez valasztasi penz mindenki tudja .

En 2 szer kapok😀 mert mavnal dolgozok ev vegen kapunk 300 e brutott a cegtol ami allami.

Plusz gondolom jovore fizetek ezt a visszateritest.

Egyszere lesz sok penz de amugy 180 e szurjak ki a szemet az embernek.

2021. okt. 12. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:
mindenki kap aki szűni tud.
2021. okt. 13. 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!