Jogosult vagyok a csaladi adoviszateritesre szerintetek?
Ha juliusig neveltem a kozos gyermekunk a csp es gyes is en vettem igenybe
De juliusban szetmentunk utana szuleim csaladba fogadtak a gyermekem. mert anyuka lelepet es egyedul nemtudtam megoldani a tovabbi neveleset.(csak segitem oket. es jatszok felugyelem napi 3 orat azert vele vagyok ). akkor jogosult vagyok a csaladi adovisszateritesre?
Azt olvastam 1 nap is eleg 2021 ben amikor jogosult voltal hogy ervenyesitsed?
En vegig dolgoztam szoval ha csak juliusig is kapnam az is olyan 200 e ha vegig akkor tobb.
Szuleim igyis ugyis kapjak mert van 2 testverem egyik 17 masik 15 utanuk is jar.
Apam mivel o keres jobban es igy az en gyerekemmel egyutt 3 gyerekesek es igy adomentes szoval nekik kisebb amugy is az igenybe veheto osszeg .
Nézd,
aki szilveszterkor elment kicsit kikapcsolódni, összeszedett egy nőt, január elsején otthon kialudta magát, majd másodikát elköltözött, és onnantól a gyerekei felé se nézett, gyerektartást nem fizetett, az is jogosult rá.
Jo ez valasztasi penz mindenki tudja .
En 2 szer kapok😀 mert mavnal dolgozok ev vegen kapunk 300 e brutott a cegtol ami allami.
Plusz gondolom jovore fizetek ezt a visszateritest.
Egyszere lesz sok penz de amugy 180 e szurjak ki a szemet az embernek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!