Mi a véleményetek a Márta, Rozália, Hédi, Szimóna és Raffaella nevekről?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 18:58
1/23 anonim válasza:
Nekem különösebben egyik sem tetszik, de sokkal jobbak, mint a mostani Anna, Hanna, Lara, Lili, Lea stb vonal.
2/23 anonim válasza:
A Raffaella nagyon tetszik, de nem adnám, mert itt lépten-nyomon lecigányozzák ezt a nevet.
Mondjuk én egy cigányt sem ismerek, fogalmam sincs milyen nevek népszerűek a putri tanyákon
3/23 anonim válasza:
Márta, Rozália tetszik, Szimóna semleges, Raffaela, Hédi nem tetszik
5/23 anonim válasza:
A Hédi kivételével nekem mind ronda, vagy cigányos. Persze, ha cigányok vagytok akkor nem szóltam, akkor akármelyik mehet.
6/23 anonim válasza:
csak a hedi es a rozalia tetszik
8/23 anonim válasza:
A Hédi kivételével mind vállalható, az nagyon csúnya
9/23 anonim válasza:
Rozália vagyok és világéletemben utáltam a nevem. Ha lehet, mindenhol Rozit használok helyette.
10/23 B2man válasza:
50+os vagyok. A Raffaella nevet még nem hallotam, nagyon ritka...(Tamàs néven én is furcsa voltam anno).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!