Márta, Klára vagy Éva?
Sziasztok! Kislányunk lesz, és a fenti nevek közül szeretnénk választani. Tudom, hogy manapság ezek nem divatosak, sokak szerint régimódiak, elavultak, de nekünk ezek tetszenek. :)
Ti ezek közül melyiket választanátok, illetve melyik illik legjobban a Faragó vezetéknévhez?
Köszi szépen!
A Márta nekem egyéb személyes okokból nem tetszik, viszont az Éva és Klára nagyon is.(mi kicsink Emília Klára)
Szívem szerint a Klárát mondanám, de a Faragó így is kicsit kemény hangzású, Éva sokkal jobban illik hozzá. (csak mond ki hangosan a neveket, Faragó Klára, Faragó Éva)
Elsőnek a Klárát akartam írni, de aztán megláttam a vezeték nevet és rögtön a Faragó Márta ugrott fel bennem.
Jó baba várást! ☺️
Éva.
Ez a név illik a ma divatos nevekhez. Rövid és egyszerű. Külföldön is megállja a helyét.
A másik kettő nekem túl kemény hangzású, nem nőies.
Személy szerint nekem egyik sem a kedvencem, bár a 2. nevem Éva, mégsem szeretem annyira valamiért🤷🏻♀️
Viszont végre nem tucat nevek amik egyébként szépek is!
Nekem a Márta az első, a Márti nagyon aranyos :) És a vezetéknévhez is illik. Második a sorban az Éva, majd a Klára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!