Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ennyi pénzből ki...

Szerintetek ennyi pénzből ki fogunk jönni?

Figyelt kérdés

Panelben laktunk eddig,albiba. Sikerült megtalálnunk álmaink kertes házát, folyamatban van a vásárlás. Számolgattunk a hitel+számlák+benzin után marad havi 280 ezer ft-unk megélni.Egyenlőre 3an vagyunk, szeretnénk még egy babát a lányunk mellé.

Szerintetek ennyi pénzből meg lehet élni 3an?

Megtakarításunk 1 millió Ft ami maradt. De ehhez nem szeretnénk nyulni,csak ha nagyon muszáj.

Mit gondoltok?

2021. okt. 6. 10:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok választ,picit megnyugodtam!

Igyekszem majd figyelni azért a kiadásokra,de ha ügyesen osztunk-szorzunk,akkor ugy látom nem lehet gond. :)

2021. okt. 6. 11:59
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Ez rajtatok múlik.

Mi négyen vagyunk kertes házban, 1 autóval, 350 az össz bevételünk, elvagyunk, mégcsak nem is spórolunk

2021. okt. 6. 12:36
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem simán, nem luxus színvonalon de minimális tudatossággal kényelmesen.

2 családja meg biztosan borzalmasan elhízott és egészségtelen ha ennyit esznek és ilyen betegesek, hogy ennyi kell gyógyszerre.

2021. okt. 6. 12:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy picivel több a havi összes bevételem ennél az összegnél, és ebből fizetek albérletet, telefon, internetszámlát, stb. Meg lehet élni, attól is nagyban függ, hogy mik az igények. Mindenünk megvan, szépen öltözünk, de tény, hogy szinte minden ruhát bizományiban veszek. Kiságy babakocsi, etetőszék, mindent használtan vettem.

Jut rendes ételre, de figyelem az akciókat, főleg a gyümölcs és hús pultot 🙈

Van xbox, bicikli, roller, fagyi, mozi, belefér minden, de megnézem, hogy mire mennyit költök.

2021. okt. 7. 09:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy négyen vagyunk, 10, 11 évesek és 3 hónapos gyerekkel
2021. okt. 7. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!