Ezt hogyan dolgoznátok fel?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Gondolom nem történik ilyen gyakran, de ez rettenetes...
Mennyi időbe telik ezt elfogadni, megbirkózni ezzel a helyzettel?
Én megpróbálnám a jót keresni benne, de lehet nem menne. Nem tudom.
A reakció változó lehet. Emberfüggő, de nagyon.
Hallottam ilyen esetről korábban már. Az egyik volt kollégám gyereke is olyan volt, mint abban a másik kérdésben szereplő. Csak nála már a születés után észrevették, mert mindkét fajta nemi jegye szembetűnő volt. A kollégám és felesége ezügyben teljesen ellentétesen vélekedett. A kollégámnak az volt az első kérdése, hogy "ha így marad, akkor mindkét nemi szervét tudja majd használni?". Mond neki az orvos, hogy igen. Amire ő meg, hogy "az király, dupla élvezet". Neki ennyiben is maradt a dolog, egyáltalán nem viselte meg, az ő szemében ez nem volt sokkal rosszabb, mintha "normális" lenne. A felesége meg a szöges ellentéte volt neki, nem tudta feldolgozni, hogy ez velük történt meg, az ő szemében ez világrengető probléma volt. Nem is tudtak dűlőre jutni ezügyben, a kapcsolatuk is majdnem ráment.
#1 Írtam már régen, nem most találtam meg a kérdést.
Nem írt vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!