Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti dolgoznátok így terhesen?

Ti dolgoznátok így terhesen?

Figyelt kérdés
Az első babát várjuk,augusztus elejére vagyok kiírva. Juniusban lenne egy egy hónapos szezon munka,amit teljesítmény alapján fizetnek. Tavaly már dolgoztam ott és igazából olyan a munka hogy ha akarok dolgozok,ha meg nem akarok akkor bent ülök a szállóba. Igazából tavaly is nagyon jól kerestünk belőle a párommal és gondolkoztam,hogy idén menjek-e a picivel a pocimban. Igazából a vége felé lennék akkor már a terhességnek,de kéne a pénz. Szeretnénk építeni egy kis házat és ugye a babára is kell. Ketten mégiscsak kétszerannyit keresnénk mint a párom egyedül,bár ő nem akar vinni engem. Két hét múlva kéne föl iratkozni a munkára. Ismerek olyat aki elment erre a munkára terhesen és amikor hazajött rá két napra ment szülni és semmi baja nem lett a babának. Én igazából nem tudom eldönteni. Egyszer azt gondolom,hogy nem megyek nehogy előbb szüljek és mit kezdek ha ott megindul a szülés (ja ez külföldön van ez a munka). Aztán úgy vagyok vele,hogy ha tudok kimegyek dolgozni ha nem érzem magam jól akkor meg bent marafok és pihenek. Ti mit gondoltok? Ti mennétek így dolgozni?
2016. márc. 2. 10:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék. Pláne külföldre.
2016. márc. 2. 10:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék, bárhogy is kéne a pénz, a baba egészsége fontosabb, sosem tudhatod, hogy éppen mi fog történni a testedben, ne adj isten valami baj lenne hamarabb beindulna a szülés az nem lenne jó. Utolsó hónapokban inkább élvezd ki az otthon létet. Valahogy csak megoldjátok a pénzt.
2016. márc. 2. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet mondani mondjuk májusban a munkát, ha az orvos azt mondja, hogy inkább nem kellene dolgoznod? Ha igen, akkor most feliratkoznék és legfeljebb lemondanám.
2016. márc. 2. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nem írod hogy konkrétan mi a munka, fizikailag mennyire megterhelő.

én az utolsó hetekben még a forgalmi vizsgámat csináltam, utána 41 hetesen még kapáltam a kertben. Ha amúgy jól bírtad eddig mondanám hogy menj. DE! Mivel külföld, na oda tuti hogy nem mennék már 30. hét után.

2016. márc. 2. 10:31
 5/9 A kérdező kommentje:
A munka fizikailag nem megterhelő és vissza lehet mondani. Én is igazából arra jutottam hogy lefizetem és ha addigra meglátom hogy bírom magam és ha mást nem akkor visszamondom.
2016. márc. 2. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hol és milyen munka. Ha bármi baj van, külföldön is van kórház, orvos, ha beszélsz az adott nyelven (vagy legalább angolul/németül) jól, és az ottani orvosi ellátás is rendben van, akkor el mernék menni. Csak a biztosításod rendben legyen.
2016. márc. 2. 11:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Milyen munka, van-e biztosításod kint. Fogadnak-e téged terhesen. Milyen a terhességed, könnyű, vagy veszélyeztetett vagy.
2016. márc. 2. 13:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok veszélyeztetett terhes és a nyelvet is beszélem és benne van a szerződésben,hogy ha bárkinek bármi baja lenne ingyen korházba szállítják és ellátják fügettlenül attól,hogy miről is van szó. A párom nem nagyon akar vinni,de lén mennék,bár egy kicsit bennem van az hogy mi van ha előbb beimdul a szülés.
2016. márc. 3. 08:11
 9/9 anonim ***** válasza:

"enne van a szerződésben,hogy ha bárkinek bármi baja lenne ingyen korházba szállítják és ellátják fügettlenül attól,hogy miről is van szó"

Azért egyeztesd a munkáltatóddal, hogy terhes vagy. Lehet, hogy nagy pocival már nem fogad. Egyébként ha tényleg visszamondható a munka, ha nem veszélyezteti a picit, akkor én vállalnám.

2016. márc. 3. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!