Ti dolgoznátok terhesen óvónéniként? Vagy rögtön betegállomány? Tapasztalatok?
Még nem teszteltem, de késik a mensim.
Sajnos már 2 babát vesztettem el. '-vel dolgoztam, 2-nál rögtön betegállományba mentem.
Ezért kérdeztem, hogy most akkor mi lenne a jó?
Én tanítónő vagyok. Bár az kicsit más. 7-8 évesek között dolgoztam. Az első babánál valahogy nem féltem. A 34. hétig dolgoztam.
A te helyedben viszont táppénzre mennék. Főleg két vetélés után.
Én is azt mondom,hogy táppénz.Anyukám annak idején a nővéremmel dolgozott szinte végig( ő is óvónő volt).Rubeola járvány volt az oviban,anyum el is kapta,és végig izgulhatta a terhességet,mert azt mondták neki,hogy vízfejű lesz a gyerek,de ő nem akarta elvetetni,mert már volt 3 vetélése és félt ha nem vállalja,később nem lehet majd egészséges gyermeke.De szerencsére teljesen egészséges testvérem született.
Egyébként én is ebben a dilemmában vagyok.Most tervezünk gyereket,és ápolónőként dolgozom.És nem tudom mit tegyek majd,mert sajnos nagyon rossz májú kollégáim vannak,nem akarom,hogy rajtam köszörüljék a nyelvüket,mert lusta vagyok dolgozni,és a babára fogom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!