Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen férfitól vállalatok...

Milyen férfitól vállalatok gyereket?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki terhes lett és elhagyta a barátja, 30 körüliek.

Kíváncsi vagyok hogy ti milyen férfival vállalnátok gyereket és hogyan próbáltok meggyőződni arról hogy ő tényleg megbízható e?

2021. okt. 5. 12:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy gáz, de én is számításba vettem, hogy mi van, ha később megmutatja egy olyan oldalát, amit most nem ismerek, vagy úgy alakulunk, hogy már nem leszünk jók együtt, és ennek tudatában vállaltam vele gyereket. Ismerek olyan párt, akik iskolás gyerekek mellett váltak el, mert az addig tipikus "családapa" férfi fülig szerelmes lett egy 20 éves kerekfenekű hölgybe.

De persze nem szültem volna olyannak, akinek a személyiségét nem tartom megfelelőnek a családi élethez. Már amikor párt kerestem, tudtam, hogy családot szeretnék majd, ezért olyan férfit is választottam, akivel tudok komoly kapcsolatban együttműködni és akivel hasonló az értékrendünk, világnézetünk.

2021. okt. 5. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!