Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kulfoldon elek, es felek...

Kulfoldon elek, es felek milyen problema lehet a babával, hogy hivni kell a mentoket?

Figyelt kérdés

Milyen baj torténhet egy babaval, hogy mentot kell hivni?

Felek,es fel szeretnék rá felkészulni, ha baj van megnézzem az adott nyelven hogy kell mondani.

Sajnos ez a helyzet, kulfoldon èlunk. Persze otthon jobb lenne.

2021. szept. 30. 21:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%

Dehogy nincs olyan, viszont megsúgom ha bemész a kórházba, kérhetsz tolmácsot.

Munkát nyelvtudás nélkül is adnak, mi is felvettük Albertot, aki még bemutatkozni se tudott rendesen. Miért? Mert ott volt Silve a másik spanyol aki fordított neki. Simán elboldogult Alberto is. Rámutattunk a szemétre és kivitte a szemetet. Rámutattunk a mosogatóra és elmosogatott. Azok akik nyelvtudás nélkül mennek ki, nem kapnak olyan munkát amihez kell. Én asztalokat szedtem le, italokat vittem ki, és a bárban voltam. 1,5 múlva teljesen jó nyelvtudással supervisor lettem és papírmunkáztam.

Ne nevettesd már ki magad azzal, hogy megmondod másoknak mit tehetnek. Kimehet bárki nyelvtudás nélkül, a vészhelyzetet meg megoldja, hiszen vállalta a kockázatot. Csak babát ne tegyen ki ennek, mert az nem tehet róla hogy az anyja/apja épp kockázatosabb utat választott.

2021. okt. 3. 12:07
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

11!

Draga, tudom hogy kérhetsz tolmácsot. Végülis ki nem xarja le azt az x órát, amíg találnak egyet, ha sürgős az eset, még kit zavar egy harmadik, ha valami kellemetlen dolgorol van szó?

Alberto örülhet, hogy nem egy havi 1 eurós heti 60 órás munkaszerződést irt ala nyelvtudas neljil es Silvetol is kva rendes, hogy 7/24 mindenhova kísérte a földit forditgatni, mindezt ingyen természetesen.

Nem is értem, hogy miért latok naponta a helyi külföldi magyarok csoportban magyar autoszerelot/fogorvost/fodraszt/anyamkinjat kereso postokat. Hja, biztos nincs mindenkinel egy ingyen Silve, ugye.

Tőlem mehet mindenki oda, ahova akar nulla nyelvtudással, csupán épp ez lesz a vége, mint itt: fogalma nincs, hogy kérjen segítséget, mert nem beszél idegennyelvet.

A gyerek még itt épp tökmindegy. Ő maga is kerülhet oylan helyzetbe, hogy segítséget kelljen hívnia és amíg a gyereket fogja és berohan vele a legközelebbi kórházba, addig ő maga momdjuk egy törött bokával nehezen fog bárhová is eljutni.

De hajra, neked van igazad. Tán még arról is meggyőzöl a végén, hogy baromság egyáltalán nyelvet tanulni

2021. okt. 3. 12:42
 13/13 anonim ***** válasza:
32%

Te miről beszélsz. Jézusom. Kezeltesd magad.

Annyit írtam hogy felnőtt ember ha vállalja a kockázatot, hogy kimegy nyelvtudás nélkül az az ő dolga, ha ott hal meg az út szélén, ha átverik, nem a tiéd, és ne mondd meg senkinek hogy mit csináljon.

Azt is írtam, hogy tanuljon meg kint az adott nyelven és gyereket akar.

Utolsó mobdatodnál esett le nekem hogy nálad más baj van, nem nyelvi ismeretek hiánya.

2021. okt. 3. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!