Mit ajánlotok honnan lehet legjobban felkészülni a gyerekre?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy milyen fajtából mennyi ruhát kell venni, a napirend beállítását, az étkeztetés miből mennyit hányszor hogy, hozzá táplálás, mik szükségesek a gyerekszobába pluszként, és alapból. Most hogy kiderült,hogy terhes vagyok kicsit úgymond bepánikoltam de gondolom ezeket elmondja a védőnő is csak valahol pontosan utána szeretnék nézni. Tudom van olyan "mondás" hogy nem lehet teljesen felkészülni a babára de én minden tőlem telhetőt megszeretnék tenni és a legjobbat akarom neki. 🙂2021. szept. 30. 13:13
1/7 anonim válasza:
Baba-mama blogok. Babaszoba oldalon is sok hasznos dolog szokott lenni.
2/7 anonim válasza:
Alvás, alvás, és még több alvás, amíg még lehet. 🙂
3/7 anonim válasza:
Ilyen összefoglaló könyvet nem találtam, az ajánlások, babaholmik folyton változnak. Itt a gyk-s keresőben beírod amire kíváncsi vagy és megnézed mások véleményét. Egyébként nem kell túlbonyolítani, nem nehéz az ellátása egy babának, de mindent el akarnak majd adni, ez egy külön iparág, hogyan húzzák le a szülőket.
4/7 anonim válasza:
könyvek,baba-mama klubok,facebook csoportok
5/7 anonim válasza:
Én csak a saját tapasztalatom mondom senkit nem akarok ezzel megbántani de én azt mondom ha nem akarsz agyvérzést kapni akkor a facebookos anyukás csoportokat kerüld el messziről. Voltam már szemtanúja ott nagy "vérengzéseknek" nem is egyszer.
6/7 anonim válasza:
Ötöst meg kell erősítenem sajnos. Bármelyik magyar anyukás facebook csoport, de még a gyik is tele van a momshaming nevű jelenséget űző véranyákkal, akik szabályosan dögkeselyűként kéjelegnek sokan a másikba való belerúgásban. Angol nyelvű fórumokat szoktam olvasni, ott is előfordul, de érezhetően ritkább és kevésbé durva.
A legtovább egy hónapig bírtam ilyen csoportban.
Amúgy van sok blog és tematikus honlap, kiindulásnak teljesen jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!