Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sírtál, mikor a gyereked...

Sírtál, mikor a gyereked kezdte a bölcsődét/óvodát?

Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 07:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem azért sír aki sír mert jajj mi lesz a gyerekkel, hanem mert hiányzik. Annyira megszoktam én is hogy együtt vagyunk itthon, érzelgős is vagyok.
2021. szept. 28. 10:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

3 évesen kezdte a lányom a bölcsit. Igen, folyt a könnyem, de csak amikor nem látta.

Nekem nem az elválást volt nehéz megemészteni. Hanem 2 évesekkel került egy csoportba, és az elmaradásokat volt nehéz látni.... Hogy mennyire le van maradva.. Akkor még úgy volt, hogy sokkal nagyobb a baj. De szerencsére utolérte magát, és 3.5 évesen mehetett oviba. Ez hatalmas dolog volt tőle!!!

2021. szept. 28. 10:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem azért sírtam (már magamban egy sort), mert féltettem, csak hát lezárult egy kedves korszak az én életemből is, és sajnos én ilyen könnyen folyós szemű vagyok - simán tudok sírni egyszerre a hálától, büszkeségtől meg az önsajnálattól is :D
2021. szept. 28. 10:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mind a két gyerek nagyon nehezen szokott be a bölcsibe.Talán a legelső nap, amikor egész napra hagytam ott őket és iszonyúan sírtak. Na akkor én is.
2021. szept. 28. 13:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiammal hétfőn kezdjük a beszoktatást.Ahogy ismerem magam,én sírni fogok,persze úgy,hogy ő ne lássa.Tudom,hogy jó lesz ott neki,csak a hiánya,hogy nincs ott mellettem.Már most képes vagyok pityeregni,ha bele gondolok,hogy reggel beviszem a bölcsibe és csak délután 8óra hossza múlva látom a kisfiam.Remélem tetszeni fog neki a bölcsi és akkor nekem is könnyebb elengednem.
2021. szept. 28. 13:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15 Mi is hétfőn kezdünk. Lehet nagyobb szükségem lesz nekem erre a fokozatos beszokásra mint neki. Csak a kapuig bírjam majd ki😔
2021. szept. 28. 13:45
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

Nem

Késztetésem sem volt rá.

Ez a rendje.. beszokással eddig nem volt hond.

Szereti

2021. szept. 28. 14:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a beszoktatáskor először kiléptem az ajtón egyedül, küzdöttem hogy ne bőgjem el magam :)
2021. szept. 28. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!