Miért nézik sokan butának a saját gyereküket? Meg miért fáj ha leeszi, leissza magát?
Egy csoportban írta ki anyuka hogy az orvos nehezményezte, hogy az 1 éves nem iszik pohárból. Az anyukák 90% leírta hogy az övé sem. Esze ágában nem lenne poharat adni, úgyis csak leönti magát, majd megérik rá. Hogy? Amikor nem is engedik próbálkozni. Sokan 2 éves gyerekről írták hogy nem tud pohárból inni. Meg régebben azt láttam, hogy nem engedik egyedül enni a gyereket mert csak pacsál, koszos lesz.
A gyerekek nem hülyék csak kicsik. Persze van amihez érniük kell, de ezeket a dolgokat épp tanulni kéne.
Na, hát én vagyok az ügyeletes szaranya, bevallom, az én gyerekeim viszonylag későn tanultak meg egyedül enni-inni, és ez miattam volt így. Engem egyszerűen az agyvérzés kerülget attól, hogy a gyerek összebasz mindent kajával. Nem vagyok tisztaságmániás, nem azért, csak valamiért ez egy gyenge pontom, hogy teljesen kiakadok, ha mindenhova megy a cucc. Ezért az én gyerekeim bizony jócskán elmúltak 2 évesek, mire elkezdtem hagyni őket próbálkozni, és eleinte azt is csak kevésbé koszoló kajával. Tudom, hogy gáz vagyok, akkor is tudtam, de egyszerűen nem bírtam idegekkel, hogy fél órát pancsolunk a kajában, minden retkes, a gyerekbe meg alig ment valami közben. Olyan csábítóan egyszerű ehhez képest belelapátolni 5 perc alatt az ebédet 😂
Azért oviba mindkettő úgy ment, hogy tudott már enni normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!