Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogyan telik egy...

Anyukák! Hogyan telik egy napotok?

Figyelt kérdés
Mindegy mennyi idős a gyerek.
2021. szept. 15. 15:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

7kor kelek, rohamtempóban szoptatok, közben reggelizek a gyerek fejére morzsázva, aztán őt öltöztetem, peluscsere, stb, én is felöltözöm, a férjemmel váltjuk egymást a fürdőben, 7:40kor már indulunk, viszem a gyereket bölcsibe, aztán megyek egyből dolgozni, 8ra beérek, 12-kor eljövök. Akkor van egy kis pihim itthon, ebédelek, takarítok, ilyenkor szoktam hajat festeni, ha éppen szükséges, főzök, ilyesmi, kis pihi, aztán megyek a bölcsibe elhozom a gyereket 2 után (ez potenciálisan azt jelenti, hogy 1 órát ülök az öltözőben, mert alvás után hozom el, aztán a fene se tudja megjósolni, hogy mennyi ideig alszik). Hazaérünk, akkor szopizik megint, aztán játszunk, ő itthon kicsit leereszt, kiadja a feszkót, kergeti a macskát ilyesmi. Fél6-6 körül hazaér az apja, vacsorázunk, ő viszi a gyereket fürödni 7 körül, én addig eltakarítom a lakás romjait, aztán fürcsi után még egy maratoni szopi, amíg elalszik legkésőbb 8ra, és utána miénk az este :) Olyan 10 körül megyek aludni én is.

14 hónapos a lányom.

2021. szept. 15. 16:43
 12/18 anonim ***** válasza:

6 körül ébredés,kávé,szendvics készítés...

7-kor megy a legidősebb a vonathoz.Ő középiskolás.

A két ált.iskolást közben fél 7-kor ébresztem.

A legkisebb 7 körül kel(16 hónapos lesz).

Fél 8-kor indulok a kisebbekkel,lemorzsolódnak a sulisok,a picur már 3/4 8-kor bölcsiben van.

Én 8-kor kezdek,5-ig dolgozok.Du 4 körül megy a párom a kicsiért,a többiek természetesen önjáróak:)

7 körül vacsi,film stb...A kicsike 8-9 között elalszik a többiek még molyolnak,tanulnak...én kb 10-kor ált. beájulok:)))

2021. szept. 15. 19:18
 13/18 anonim ***** válasza:

16 hónapos. Minden időpontot körülbelülinek értelmezz, egy hétköznap, mikor a férjem délelőttös.

6-7 között ébredés, tápszer, játék / nekem kóma, kávé.

8-kor reggeli mindkettőnknek.

8:30-10 között játék, játszok vele, vagy tanulok, vagy elmosogatok, takarítok, vagy amihez épp kedvem van.

10-kor kap gyümölcsöt, majd szundi 12-ig.

12:30-kor kap ebédet, ami vacsora maradék vagy szebdvics, vagy valami gyors pl párolt zöldség és sült hús.

1:30-kor elindulunk sétálni, plusz elmegyünk az apja elé aki jön haza munkából.

3-kor uzsira kap gyümit, joghurtot amit találok.

Délután én főzök, a gyerek meg az apjával játszik.

5-6-között vacsi.

6:15-kor a férjem elviszi fürdeni a gxereket, én gyors elmosogatok és összeszedem a játékokat. A pancsolás után a férjem leteszi aludni tápszerrel 7-kor. Én addigra a lábamat lógatom jól megérdemelten.

7-11-ig a miénk az este.

2021. szept. 16. 11:30
 14/18 anonim ***** válasza:
25%

Látom sokaknak savanyú a szőlő :))

Első válaszoló voltam

2021. szept. 17. 14:51
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

1,!

Te minden nap körmösnél és kozmetikusnál ülsz???????????

2021. szept. 17. 19:45
 16/18 anonim ***** válasza:

15 hónapos a kisfiam, külföldön élünk, 5 hónapja az apja van vele otthon gyesen. Csak a kontextus miatt :)

6-7 között ébresztő, apja megy hozzá, én visszaalszom vagy elmegyek futni, néha én megyek hozzá, attól függ, milyen volt az éjszaka, ha kellett hozzá kelnem, akkor inkább alszom még

fél 9től dolgozom vagy otthon, vagy az irodában

4 körül befejezem a munkát

f5-7 a kisfiammal vagyok

ha jó az idő, megyünk a játszótérre legalább egy órára

6 körül kezdjük az esti rutint - vacsora, fürdés

7 és 8 között alszik

én 9 és 11 között alszom el valamikor

2021. szept. 22. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

14

Csak trollkodni jöttél,ne csodálkozz ha bepirultál.

2021. szept. 22. 16:01
 18/18 anonim ***** válasza:
19%

Nem pirultam bele, tényleg nem troll vagyok.

Igen, mindennap járok körmöshöz (is), ma paraffinos kéz és lábápoláson voltam. Úgy gondolom egy igényes nő ad ilyenekre.

2021. szept. 22. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.