Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogyan telik egy...

Anyukák! Hogyan telik egy napotok?

Figyelt kérdés
Mindegy mennyi idős a gyerek.
2021. szept. 15. 15:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%

9kor kelek, ekkor a gyerek már oviban van, fürdés, mosakodás, smink, haj, készülődés

10:30 edzőterem

12:00 beülök valahová ebédelni

13:00 kozmetikus

14:00 körmös

Hetente egyszer utána fodrász is

15-16 körül a barátnőimmel találkozom

16:00-ra megyek a gyerekért, viszem a nagyihoz

Este 6 körül elmegyünk valahová a férjemmel, színház, bowling, vacsora vagy bármi

8kor hozzunk a gyerek, lefektetjük

Kb 9től a páromra koncentrálok, rendelünk valami finom vacsit, egy üveg pezsgő vagy bor mellett pókerezünk, beszélgetünk, összebújunk stb

Éjjel 1 körül alszunk el

A hétvége annyira változó, hogy példát sem tudok rá írni.

2021. szept. 15. 15:22
 2/18 anonim ***** válasza:
73%

En komolyan válaszolok.

15 hónapos a lányom

6-fél 7 között kel általában, reggeli tápszer, én közben kávé. Majd átöltözés, beágyazás, konyhában elpakolás, reggelizünk. Elmegyünk boltba ha kell, majd főzök vmi gyorsat. Nem sokat tudok mellette csinálni, állandóan felügyelni kell és féltem is egyedül hagyni. Mosás is megy közben. Ebed fél 12 körül, utána általaban 12-14 között alszik. Ikyenkor kene sok mindent megcsinálnom, de nem szoktam. Kiteregetek max, elmosogatok. Kávézok, pihizek.

Felkel, uzsi. Majd 4 körül lemegyünk sétálni, játszótérre, boltba. 6körül haza. Vacsi. 7 után fogmosás, fürdés( ezeket férjem csinálja), majd esti tápszer, alvás 8kor legkésőbb.

Ez az átlag. Férjem 3 műszakban dolgozik, így van olyan hét mikor én fürdetek, ha éjszakás, igyekszünk délelőtt lemenni, tudjon pihenni.

2021. szept. 15. 15:30
 3/18 anonim ***** válasza:
66%

7-kor kelek

7:15-kor keltem a gyereket és elkészülünk

8-ra beviszem az oviba

12-ig itthonról dolgozom (plusz közben 11 körül nekiállok főzni is dupla adagot vacsira is)

12:15-re megyek érte az oviba és hazamegyünk

13:30-kor leteszem a gyereket aludni

15:30-kor felkeltem a gyereket

18:30-ig játék, játszótér, kutyasétátatás

19-kor vacsora

19:30 fürdés

8:30-ra mese meg minden után megy aludni

Ezután ~éjfélig a férjemmel vagyok, filmezünk, romantikázunk, beszélgetünk, játszunk stb. Hétvégén mindig teljesen más.

2021. szept. 15. 15:30
 4/18 anonim ***** válasza:
72%

2es vagyok még.

Ha elaludt letusolok vagy fürdök. Nézünk vmi filmet( ha itthon van a férjem) vagy olvasok, pihizek. Nem házimunkázok este. Azt csinálom amihhez nekem van kedvem. Napközben amikor itthon van a férjem rábízom, amíg megcsinálom azt, amit mellette nem tudtam.

2021. szept. 15. 15:32
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

6 körül kelünk,mert akkor kel a gyermek.

8 körül reggeli

10 körül alszik

12 körül ebéd

15 körül alszik

Este 8 körül fürdés,alvás

Az ezek közötti időszakban vagy séta,vagy játék,hiszti és ezek vàltakozása. Még épp hogy felállt,számomra ez a legrosszabb időszak mert állandóan megy és kamikáze..

Egy főzés-mosás is befér nehezen,de azok sosem fix időpontban,ahogy a férjem ráér figyelni a gyerekre.

13 hónapos a fiam

2021. szept. 15. 15:34
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

18 hónapos gyermek mellett átlagos hétköznap:

Reggel felkelünk, reggelizünk, elpakolászok. Elmegyünk a játszóra. Amennyiben kell vásárolni pár dolgot, hazafele útba esik, akkor megvesszük. Otthon 10 órai, aztán nekilátok az ebédnek. Közben játék. Ebédelünk, utána alszik.

Amíg alszik pihenek, elrámolok.

Du uzsonna aztán játszótér. Hazaérünk játék majd vacsi, fürdés, alvás.

2021. szept. 15. 15:44
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
2 ovisom van. 6-kor kelek, fél7re elkészülök, őket is keltem, elviszem oviba őket. Utána leülök dolgozni, itthonról dolgozom, ezért meló mellett párhuzamosan megy a mosógép, néha pihenésképp takarítok stb. Értük megyek fél4-re, aztán haza. Itthon játék, vagy délután egy kis kirándulás lent, ha jó az idő, és esti dolgok, fürdetés, altatás. Ha alszanak még tanulok (tanulok mellettük is, hogy megszerezzem a diplomám) és másnap minden kezdődik elölről.
2021. szept. 15. 15:49
 8/18 anonim ***** válasza:
63%

5kor kelek, férjem elindítom a munkában

Utána visszafekszek, 7ig telefonozok.

Kávé

8fele keltem a gyereket (2 éves)

Reggelizünk.

Délelött bolt, ügyintézés.takarítás, főzés. Ezalatt fiam vagy eljátszik, vagy segít.

Delbe elaltatom, alszik 1 órát, az az énidőm, ilyenkor rituális kávézás van

Délután udvaron vagyunk, játszunk, teszünk-veszünk.

Este 7 fele ér haza apja, vacsorátunk, vagy játszunk/beszélgetünk ottbenn, vagy vissza kicsit udvarra.

8 után picivel fürdés.

Majd be a szobába tv-zni.

Fiúk elalszanak 10fele, én 11ig tvzek és alvás.

Kb 3 hét múlva borul minden, 38hetes terhes vagyok

2021. szept. 15. 16:17
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

5.00kor kelek (ekkor megy a férjem dolgozni, vele együtt ébredek, kávézunk közösen)

7.00ig általában megfőzöm az aznapi kaját, gyerek is ilyentájt ébred.

8.00 - reggeli, öltözködés stb.

10.00 - fejlesztés van, tsmt torna + specifikus fejlesztés

12.00 - lezavarjuk a boltot, sétálunk egy nagyot, ebédel a gyerek, majd alszik.

14.00 körül szokott kelni, én ebben a két órában takarítok, pihenek ilyesmi.

Ébredés után uzsi, majd jön haza az apja, ő viszi le a játszótérre. (addig tudok mobilozni 😃 illetve én tanulok is🙄)

18.00kor fürdetés, vacsora, játék

21.00kor alvás a gyereknek

Utána mi még filmezünk meg ilyesmi..

Ez alól heti egy nap kivétel, akkor én viszem a gyereket fejlesztésre és nem fejlesztő jön házhoz, az a napunk borul.

2 éves

2021. szept. 15. 16:18
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
1-es muhaha, álom napom.
2021. szept. 15. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!