Anyukák! Hogy telik egy napotok?
8-9 körül kelünk, peluscsere, a kicsi szopizik, a naggyal reggelizünk. Általában pékáru, felvágott, zöldség, de ha nincs itthon ilyesmi, akkor sütök eg gofrit vagy banános palacsintát is szívesen. Kiengedjük és megetetjük a tyúkokat, a nagy már sokat segít ebben. Ősztől tavaszig séta, bolt, posta, védőnő, játszótér van délelőtt, ebben a hülye melegben benti játék.11 körül kap a kicsi valamilyen gyümit vagy zöldséget kis gabonával dúsítva, a nagy gyümit eszik. Fél 1-1 között ebédelünk a naggyal, 1-kor mindenki megy pihenni (én is). A kicsi 2 körül szopizik, utána még visszaalszik, kb 4-ig, amikor kel a nagy is. Uzsi szopi a kicsinek, gyümi/tejtermék a nagynak, nekem egy jegeskávé. Ha délelőtt bedobtam mosást vagy van a szárítón, akkor teregetek/hajtogatok, utána főzöm meg a vacsit+másnapi ebédet. 5 körül kimegyünk medencézni, 6 körül jön a férjem, akkor játszóterezünk, vásárolunk, stb. 8-kor együtt fürdenek, utána vacsi, mese, fogmosás, stb, 9-re alszik mindkettő. Kb éjfélig szoktunk ébren lenni még, szeretkezünk, filmezünk, beszélgetünk, társasozunk, stb.
Kaják után mindig felsöpröm a konyhát, letakarítom az etetőszékeket, este felmosom a nappalit. Nagyobb takarítás hkn nincs, hétvégén van porszívózás, fürdőszobatakarítás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!