Volt gyermekednek olyan balesete ami kórházzal végződött vagy traumatológiára kellett menni? Mennyi idős volt akkor?
#1 vagyok. Infúzióra kötötték, mert sokat hányt a fulladozás után, semmit nem akart befogadni a gyomra. Volt egy röntgen, azon láttak egy foltot, ezért csináltak egy altatásos tüdőtükrözést, azt hitték maradt bent valami, de semmit se találtak. Reggelre rendbe jött a légzése, lett étvágya, délután hazamehettünk.
Nagyon rossz volt, senkinek se kívánom.
2 évesen a bölcsibe szaladgáltak,ö meg elesett a betonon. Végignyalta az arcával az egészet.
Betört az orra, kitört a foga, a száját varrni kellett,a szemöldöke is felszakadt. Ugy nézett ki mint akit agyonvertek. Mikor érte mentem,és megláttam egyböl sirni kezdtem a látványtol. Nagyon féltem hogy megmarad a nyoma s oda lesz a szép kislány arca.
Ma már 8 éves ,szerencsére semmi se látszik, a szája emlékeztet minket a balesetre,mert ott látszik a varrás helye,de nem vészes.
4.5 évesen eltört a kulcscsontja. Nem csináltak vele semmit (azzal nem is lehet).
Felkötötték a kezét egy gézszalaggal, és hazaküldtek minket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!