Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Méhszáj tágítást csináltak nálad?

Méhszáj tágítást csináltak nálad?

Figyelt kérdés

2021. szept. 11. 09:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
41 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megpiszkálta a főorvos bemutatáson kézzel, de semmit nem ért, nem indult be tőle. Utána ballonnal tágították indításnál sikerrel, egyáltalán nem fájt meg semmi és majdnem teljesen kitágított egy éjszaka alatt.
2021. szept. 11. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Megpiszkálták picit az utolsó nst után, provokált is egy fájást. 18 óra múlva megindult.
2021. szept. 11. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem, ezèrt nem is szerettem volna, ha kèzzel vizsgàlnak. Felesleges beavatkozàs, sokszor tàjèkoztatni is elfelejtik errő a kismamàt.
2021. szept. 11. 12:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Tényleg igaz az hogy teljesen könyökig bennünk lesznek tágításnál?
2021. szept. 11. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt, mert nem akartam beköltözni a kórházba, amitől 5 perc autóútra lakom. Annyi volt a bűnöm, hogy pont betöltöttem a 40. hetet. Indult is aznap a baba. Én akkor még nem tudtam, hogy mi történik, csak, hogy fájt ez a vizsgálat
2021. szept. 11. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Gőzöm sincs, sosem avatott be az orvos abba, hogy mit csinál
2021. szept. 11. 18:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!